Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Forumumuzda birden fazla temanın mevcut olduğunu biliyor muydunuz? Size en iyi keyfi almanız için birbirinden farklı, lakin temelde aynı sisteme sahip dört adet temamız var. Bunlar üzerinde ayarlamalarla neredeyse birbirine denk bir şema oluşmasını sağladım.
Hızlı bir şekilde forumun altından temalar arası geçiş yapabilirsiniz. Hangi temanın en iyi olduğunu ve varsayılan tema olarak kalması gerektiğini ile alakalı burada münakaşa edelim.
Sevgiler.
Beldemize daha yakın olmak için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli.Şimdi değilTamam
Benim gözde temam "Kahve". Temayı daha evvelden de biliyorum ve tasarımını beğeniyorum. Fakat ara ara Standart temaya da dönüş yapıyorum çünkü Kahve temasında yeni mesajların üzeri yeşil olduğu için gece ışığı aktif edildiğinde ayırt etmesi zor oluyor biraz.
Benim de Sade temaydı. Lakin Standart'ı gördüğüm zamandan beri genelde o. Lakin en son Sade tema zerinde renk ayarlamaları yaptım. Artık onu kullanıyorum. Değiştirebilirim. Kahve temasına yeni bildirimin rengi ne olabilir sizce?
halilesen yazdı: ↑01 Oca 2021, 12.22
Kahve temasına yeni bildirimin rengi ne olabilir sizce?
Tam olarak hangi renk olacağı hakkında net bir şey söyleyemeyeceğim orası size kalmış Nacizane fikrim sarı tonlarında kaybolmayacak bir renk olursa daha iyi olur.
Teşekkür ederim. Zaten birbirinden farklı dört tema var. Ne yalan söyleyeyim bunları ayarlamak için çok gece uykusuz kaldım. Lakin başarılı olduğumu düşünüyorum. En azından beni tatmin etti. Fakat burada sizin fikirlerinizi, temalar üzerindeki yorumlarınızı almak istedim. Neler eklenebilir, neler düzeltilebilir. Hangi temayı kullanıyorsunuz? Falan.