4 mesaj
 1866
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1727
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 810
Beğenildi : 773
Normalde iTunes Store'dan film satın alan, izleyen birisi olarak birçok filmin Netflix'te olmadığını gördüm. Lakin buna karşı da çok geniş ve kendi orijinal içeriklerine sahip bir platform Netflix.

Burada Netflix'e üye olup da seyredilebilecek film, dizi ve belgesellerin tavsiyelerini toplayalım. Hem üye olmak isteyenlere hem deneme üyeliği açmak isteyenler için bir rehber olur.

Sizce Netflix'te izlemeğe, vakit harcamağa değecek ne var? Netflix'te ne seyredilir?
Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle
Kullanıcı avatarı
#2 ·
Mesajlar: 45
Kayıt: 06 Ağu 2020, 10.29
Ad Soyad: Hayriye Kartal
Cinsiyet: Bayan
Konum: Fethiye
Profil: Doğrulanmadı
Beğendi : 9
Beğenildi : 26
Netflixte: Onu Sarıya Boya, Lagaan, Mangal Pandey gibi başarılı Aamir Khan filmleri;Kadın Kokusu, Esaretin Bedeli, 12 Yıllık Esaret gibi ödül almış filmler ve birçok Leonardo Di Caprio filmleri seyredilebilir. Bunların yanı sıra elbette bir çok film bulunmuyor. Aradığım birkaç diziyi de bulamamıştım.
Kullanıcı avatarı
#3 ·
Mesajlar: 1727
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 810
Beğenildi : 773
Yakında tekrar üye olacağım ama üye olduğum zamanlarda seyrettiğim ve tavsiye ettiğim birkaç film ve dizi. Bunları sadece Netflix'e mahsus olanlar arasından seçtim. Zira iTunes arşivimde olan yahut benzer tüm platformlarda mevcut bulunan klasikleşmiş eserlerden bahsetmek yersizdir zannedersem. Onu ayrı bir başlıkta tartışmalıyız.

Platform
Daha evvel çokça duyduğum, fakat izleyince daha evvel seyretmemiş olmanın hüznü ve seyrederkenki heyecana değecek herkesin anlayabileceği kadar felsefi ve çarpıcı bir filmdi.

Rick and Morty
Çılgın ve dahi bir bilim adamı ve onun çok da akıllı olmayan torunu ile sonsuz evrende ve boyutta çıktığı maceralarını anlatan yetişkin kimselere münasip bir çizgi dizi. Ben fanatiği oldum. Hatta yeniden Netflix'a abone olacağımın sebebi dizinin yeni sezonunun çıkmasıdır.
Hakkında yazdığım inceleme için buraya tıklayın.

Dark
Zaman yolcuğunun ele alındığı çok farklı ve ismi gibi karanlık, ağır bir Alman yapımı dizi. Milletin dediği gibi çok anlaşılmaz olduğunu düşünmüyorum. Bölümleri peşi sıra ve heyecanla takip ettim.

Burada tavsiye etmeğe değecek şekilde gördüğüm ve şimdilik aklıma gelenler bunlar,
#4 ·
Mesajlar: 54
Kayıt: 10 Nis 2021, 01.20
Ad Soyad: Atahan Şule
Cinsiyet: Bay
Konum: Ankara
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldeweb
Beğendi : 28
Beğenildi : 26
Mad Men: Harika oyunculuklarla, harika dekorlar, mekanlarla 60'ları birebir yaşatan televizyon reklamcılığının doğuş yıllarını ve o dönem amerikasının sosyal değişikliklerini konu alan harikulade bir dizi.

Mesiah: Herkese gelmeyebilir bu dizi izlemeden önce başka yorumları okumanızı tavsiye ederim. Günümüz dini konularını kültürel savaşları insanların inanç ve otorite sistemlerini eleştiren güzel bir gizem yapımı.

Bojack Horseman: Gözden düşmüş bir aktörün iç bunalımlarını, kendiyle ve diğer insanlarla olan ilişkilerinin çöküşü, alkol bağımlılığını anlatan komedi/dram çizgi dizisi. Belki çizgi karakterlerde ne derinliği ne oyunculuğu diyebilirsiniz ama o karakteri o kadar içselleştiriyorsunuz ki hemen dizinin içinde buluyorsunuz kendinizi. Karakterleri çok iyi işlemişler.

Godfather serisi: şimdiye kadar izlemediyseniz izleyin anlatmaya gerek yok hayatımda izlediğim en sağlam filmlerden.

Breaking Bad: Kimya öğretmeninin yavaş yavaş bir uyuşturucu baronuna dönmesini konu alan bir yapım yine karakterlerin işlenmesi konusunda muazzam bir dizi. değişimleri adeta bir dokuma gibi tek tek içinize işliyor yönetmen.

The Crown Dönem ve drama dizilerini seviyorsanız bunu da seversiniz. İngiltere kraliçesi Elizabethin tahta çıkışı ve 90 lara kadar yaşadığı büyük olaylar konu edinmiş. (henüz final vermedi)

Aklıma geldikçe eklemeler yaparım yukarıda saydığım eserlerin hepsi yavaş işlenen aksiyonsuz diziler biraz izleyip ortama ısınınca size güzel gelebilir o yüzden 1 2 bölüm izleyip yabana atmamanızı tavsiye ederim. İyi seyirler

Ekleme:

Ölümlü dünya ve cinayet süsü: İzlerken bol bol güleceğiniz çıtır çerez Türk komedi filmleri.

Gezegenimiz: Modern bir doğa belgeseli. Ben yatmadan önce izlerim. belgeselin verdiği ambiyanslar ve sesler insana büyük bir huzur veriyor.

Explained: Her bölüm farklı birşeyin açıklandığı (örneğin: elmaslar,kodlama, müzik, tarikatlar, kripto para vb. ) güzel bir belgesel. Tavsiyem açıp hepsini izlemeyin bölümlerine bakın ilginizi çeken öğrenmek istediğiniz konuları izleyin.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular