Sen gidince bir sessizlik bürüdü şehri. Varlığını ilk duyduğumda çok heyecanlanmıştım ama bir o kadar da korkmuştum. Bu duyguyu hiç yaşamamış, hissetmemiştim çünkü. Yeni duygular yaşamak hep güzeldir derler ama nereden bilebilirdim sonunun bu kadar acı vereceğini. Her şey belirsizdir bu hayatta bir bebeğin doğumu bir gencin yaşamı ya da bir ihtiyarın ölümü. Benim duygularım da belirsizdi, bukalemunun renk değiştirmesi gibi sürekli değişirdi. Ben kendimi bile tanımazdım ama birinin beni tanımasını beklerdim. İnsan kendini bilmeden bir başkası onu bilemezmiş bunu çok geç öğrendim.
Bir Yaz Gecesi sahilde yürürken gördüm onu Ağlıyordu. Durdum gidersem yanlış anlar diye düşündüm fakat duramadım ve gidip yanına oturdum. Bir süre konuşmaya cesaret edemedim beni anlamış gibi sormayacak mısın nasıl olduğumu dedi. Şaşırdım kaldım Bir şey dememe fırsat vermeden anlatmaya başladı. Gecenin serininde Rüzgar hafif hafif üşütürken onu dinlerdim. O kendini anlatırken sanki biri bana Beni anlatıyormuş gibi hissettim. Acaba Kafamın içinde kendi kendime mi konuşuyordum? Ama değildi bu sadece aynı kaderi paylaşan iki insanın hüznüydü. Her gün aynı saat ve aynı yerde dertleşirdik. Zamanla Ben onu o beni tanımaya başladı ne tuhaf ki onu tanıdıkça kendimi tanımaya başladığımı fark ettim. Nasıl bu kadar ben olabilirdi? ben nasıl bu kadar o olabilirdim? Bu şekilde Zaman geçip giderdi. Günler haftaları haftalar ayları aylar yılları kovaladı. Derken sen geldin bu acımasız dünyaya. Su gibi akıp gidiyordu günler.
Hiç unutmam o Kasım akşamını hissetmiştim, hissettiğim için kendimden nefret etmiştim. Biliyorum Elimden bir şey gelmezdi, biliyordum gidecektin buralardan. Kendimi bile itiraf edemezken yüzleşmek zorunda kaldım bu acı gerçekle. Cansız bedenin Bir Kuru toprak gibi yerdeydi, ellerin soğuktu üşüyordun. Kollarımı aldım sanki işe yarayacak gibi ama gittikçe bedenin buz kesiliyordu. Son kez Ama son kez kokunu içime çektim ve seni toprağa mahkum ettim. Bir Kasım günü terk ettin beni bu yüzden kasımları hiç sevemedim....
Gamze EKER
Forum kuralları
☛ Hikaye Paylaşma Kaideleri
☛ Hikaye Paylaşma Kaideleri
-
Gamzz3Gamze ekerAcemi 22 Ara 2023, 19.30
3 gönderi
1 beğeni
- Ad Soyad: Gamze eker
- Profil: Doğrulanmadı
- X (namıdiğer Twitter): obeldecom
- Beğendi : 1
- Beğenildi : 1
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
-