Dünyayı Ardında Bırak

 1 mesaj
 465
Film, dizi, belgesel vs. inceleme, yorum ve analizleriniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1733
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 777
Resim
Dünyayı Ardında Bırak İzleyin:

Bu başlıkta Netflix'in siber saldırılar veya güneş patlamaları ile dünya genelinde elektronik aletlerin ve internetin erişilememesi ile yaşanılacak kaosa yönelik kehanetlerden teşekkül bir konusu olan ve böyle sunulan Dünyayı Ardında Bırak filmi hakkında konuşalım.

Spoilersız bir şekilde konusu şu: Bir aile birden bir sahilde ev kiralayarak tatile çıkıyor. Lakin kısa bir süre sonra işler yavaş yavaş karışmağa başlıyor, GPS bozulması ile gemilerin uçakların karaya vuruyor; internet kesilince irtibat kurulamıyor; sakin bir kaos yaşanılıyor.

Lakin film öyle iştahla anlatıldığı gibi değil. Zira belki süre uzun olsun diye gereksiz sahnelerin oluşu, gördüklerimizin çok defa arka planının olmayışı ile sığ bir senaryo mevcut. Öyle ki şehirdeki kaosu göstermeğe bütçeleri olmadığı veya kolaya kaçmak istedikleri için tatil beldesinde çektiklerini düşünüyorum.

Diğer yandan fark ettiniz mi? **rail'e destek çıkan ama Amerika'da, Avrupa'da Pasifik'te ve dünyanın dört bir yanındaki insanların protesto ile boykot ettiği markalara satır aralarında destek çıkılmış, bununla kalmayıp Tesla ve dolayısıyla Elon Musk'a karşı da kötü bir propaganda yapılmış. Hangi pakette olursanız olun Netflix'in seviyesi standart geliyor.

Hakkında ana sayfada inceleme yazmağı düşünüyordum ama öyle üzerinden uzun uzadıya düşünülecek bir film değil. Gerilimli film müzikleri bile kurtaramadı, hatta başlarda insana devam etme arzusu veren de bu müzikti zannedersem. Ben on üzerinden üç ve dört arası bir puan veririm bu filme.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle