Bir Neden

 3 mesaj
 397
Cevapla
#1 ·
Mesajlar: 10
Kayıt: 20 Eyl 2022, 10.48
Ad Soyad: Er On
Cinsiyet: Bay
Konum: Konya
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldecom
Beğendi : 13
Beğenildi : 7
Çok ama çok uzun zamandır yapmadığım bir şey haline geldi artık yazmak.
Bu kendime ve hayata küsmemle ilintili olabilir belki. Hayatı yaşamaya değer bulmadığım gibi artık yazmaya değer de bir şey bulamadığım içindir belki de.

Yıllar yılı süren hayatı anlamlandırma uğraşım; henüz bitmemiş ve artık biteceğinden şüphe etmeye başladığım bu sensizlik ile birleşince ne yaşamaya ne yazmaya değecek bir neden olabilir mi ki şu meçhul hayatta?

Sevmek eylemi tek başına bir isyandır. Etkenini edilgenini bilemem ancak bendeki sensizliğin yan etkileri arasında da yer alıyor olabilir.

Bir seviş yaşamaya yeter mi? Kaç sevda eskitilirse bir hayat yaşanmış sayılmalı? Memleketteki her boş duvara amansız bir eylemci edası ile "seven sevdiğine sevdiğini söylesin, ben seni seviyorum" yazsam herhangi birisine denk gelip okur musun acaba?

Bütün bildiklerim diğer bütün bilmediklerim ile böylesi zifiri noktada karışıyorlar. Yaşamak için mi seni seviyorum yoksa seni sevdiğim için yaşıyorum bilemiyorum. Böyle öksüz gibi yetim gibi, akıl izan dışı sevmek ve veya yaşamak için bir neden olabilir mi bilmiyorum. Bilebildiğim, hatta ve hatta belki bildiğimi bildiğim yegane şey ben seni çok ama çok seviyorum.
Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle
#2 ·
Mesajlar: 102
Kayıt: 03 Ara 2023, 18.45
Ad Soyad: Şule Topuz
Cinsiyet: Bayan
Konum: Adana
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldecom
Beğendi : 102
Beğenildi : 39
Bir sevdaya endekslidir bu hayat
Olmazsa sevda yaşanmıyor yoldaş
#3 ·
Mesajlar: 1
Kayıt: 28 Ara 2023, 13.40
Ad Soyad: Mehmet Baysal
Cinsiyet: Bay
Konum: Istanbul
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldecom
Beğendi : 1
Kaleminize sağlık, çok etkileyici... A "free template" refers to a pre-designed resource or framework that can be used as a starting point for various projects or tasks without any cost.A landscaping invoice is a document that outlines the services and costs involved in maintaining and improving outdoor spaces.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular