Profiller Geliştirildi

 1 mesaj
 656
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1733
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 777
Her sosyal platformda profil sayfaları mühimdir. Kullanıcı dostu ve başka yerlerde paylaşmağa layık olmalıdır. Bu düşünceyle beldedeki profil sayfasını yeniden tasarladım.

Resim

Masaüstü ve mobil için ufak farklılıklar olsa da temeli aynı. Öncekine göre daha sade ama daha zengin; iştirak edilen başlıkların, açılan başlıkların, yazarsa yazılarının ve çok daha hoş detaylar kısmının bulunması ile sekmeler de geliştirildi.

Zamanla ihtiyaçlara göre yeni özellikler de eklenebilir. Misal Facebook duvarı gibi bir şey görmüştüm, yapılabilirdi ama gerekliliği hususunda tereddüt ettim.

Instagram'dan takip edenler hatırlayacaktır, başlıklardaki gönderilerde bulunan kullanıcı adına tıklayınca açılan bir bölüm üzerine çalışma başlatmıştım. Onun da daha fonksiyonlu hale geldiğini son görülme tarihinin ve aktif ise forumdaki konumunun yazdığı bir kısım da eklendi.

Resim

Böylece profil sayfasına gitmeden muhatap olunan mensup hakkında bilgi elde etmek mümkün kılındı.

O Belde üzerine daima bir geliştirme içerisindeyim; birçoğu için gerek görmesem de bazılarını sanki ihtişamla sunmak ihtiyacı hissediyor ve mutlaka sizlerle üzerine konuşmak istiyorum.

İyi forumlar.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle