1 mesaj
 147
10 Kasım 2019'da başlayan ve 31 Mayıs 2020'de gösterimi tamamlanan Rick and Morty'nin 4. sezon hakkında burada yazın.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1733
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 777
Resim
Mort'un Çocukrick'i (Childrick of Mort)İzleyin:

Rick and Morty'nin bu bölümünde Jerry maaileyi kamp yapmağa götürürken Rick bir telefon çağrısını görmezden gelirken diğerleri bunu ifşa eder. Rick birini hamile bırakmıştır; lakin bu bir insan veya başka bir yaratık değil, bir gezegendir. Oraya vardıklarında bir insan gayzeri gibi kilden insanvari yaratıklar fırlar. Zemine düştüklerinde parçalanıp ölürler; Rick tabiatın akışına bıraktığında evrimleşeceklerini düşünür, lakin Beth onlara yardım etmekte ısrar edince baba-kız bir medeniyet inşa etmeyedururlar.

Bu sırada Jerry çocuklarıyla ormana kamp yapmağa gider, lakin çocuklarının onu dışlamasıyla karşılaşınca oradan uzaklaşır. Bir şekilde dereye düşüp Rick'in medeniyetinin planlamasını yapan makineye girince işe yaramaz kategorisine alınıp dışa fırlatılır ve diğer işe yaramazlarla kendi kamp topluluğunu kurar.

Rick ve Beth medeniyeti uzaya çıkabilecek kadar ilerletip kutlama yaparken Zeus gelir ve gezegen aslında babalarının o olduğunu ve Rick sanarak hata yaptığını söyleyince sonunu bildiğimiz bir mücadele içine girilir.

Yöneten: Kyounghee Lim
Yazan: James Siciliano
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle