10 Kasım 2019'da başlayan ve 31 Mayıs 2020'de gösterimi tamamlanan Rick and Morty'nin 4. sezon hakkında burada yazın.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1733
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 777
Resim
Uzayda Yılan Macerası (Rattlestar Ricklactica)İzleyin:

Dede torun uzayda seyahat ederken arabanın lastiği patlar ve Rick onu tamir etmek için dışarı çıkarken onun ikazlarına kulak asmayan Morty peşinden gider; lakin bir uzay yılanı tarafından sokulunca Rick panzehri bulmak için yılanın gezegenini analiz eder. Irk savaşının içinde yok olmağa yüz tutmuş bir şekildedir; lakin Morty'miz onlara yaşamak ve uğrunda savaşmak için daha büyük bir sebep verir. Şöyle ki kendisine saldıran bir yılanı öldürdüğü için büyük bir ıstırap içine girer ve bir evcil hayvan dükkanından bir yılan seçerek ve diğer yılanın astronot kıyafetlerini de giydirip onu o gezegene yollar. Lakin bu o gezegende büyük bir kaos oluşturur; dünyadan gelen geri kalmış yılan ile bu gelişmiş yılanlar arasındaki münasebet ile onlar başka gezegenlerde de hayatın olduğunu anlayarak bu yönde gelişirler. Sonrasında bu bir mit haline gelir ve karşı grup bulunan zamanda yolculuk ile Morty'yi yok etmek için bir terminatör yılan gönderir; diğerleri ise bunu durdurmak için gelir. Böyle böyle peş peşe bir galeyan meydana gelir. Bunu düzeltmek içinse onların zamanında daha geriye gidip zamanda yolculuğu çok daha erken bulmaları ve birbirileri ile savaşmalarını sağlamaktır.

Şahsen bu bölüm benim favorilerim arasında; çünkü aynı insanlık gibi gelişmiş başka bir gezegende yılan medeniyetini görmek çok hoşuma gitti. Aynı zamanda Jerry'nin Jerry'liklerini daha fazla görmek hep hoşuma gider. Her açıdan bu bölüm tatmin edici. Zamanda yolculukla alakalı olup Geleceğe Dönüş'e atıfta bulunmak olmaz, dikkat ederseniz bazı sene ve arkada duran posterlerle bazı göndermeler de var. Sizin bölüm hakkında görüşleriniz nelerdir?

Yöneten: Jacob Hair
Yazan: James Siciliano
Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle
Kullanıcı avatarı
#2 ·
Mesajlar: 1733
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 777
Dinlemek isterseniz, işte yılan cazı:


Resim
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular