1 Nisan 2017'de başlayan ve 1 Ekim'inde gösterimi tamamlanan Rick and Morty'nin 3. sezon hakkında burada yazın.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1733
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 777
Resim
Dolambaçlı Halkalar Komplosuİzleyin:

Ayrı bir evde perişan halde ve ailesine olan hasretle yaşayan Jerry yatağındayken Rick kapıyı kırıp içeri girer ve Jerry'ye ihtiyacı olduğunu söyleyip onu çıplak haliyle alelacele sürükleyerek götürür. Bu bir Rick ve Jerry macerasıdır. Morty babasının haline o kadar üzülüyordur ki intihar etmesine korkar ve Rick'in onu bir maceraya çıkarması için askı yapar. Jerry bunu öğrenince buna gerek olmadığını söyleyip bir şeyler uydurabileceğini söyler. Sonrasında bir mola vermek için uzayda ölümsüzlük çemberiyle çevrili bir mekana inerler. Burada muhabbeti ilerletirlerken Jerry lavaboya gider. Ellerini kurularken makinenin içinden geçip başka bir odaya bulur kendisini ve karşısındaki adam Rick'siz bir dünya istediğini söyleyince Jerry de Rick'in ailesinden ayrı düşmesine sebep olduğunu ifade eder. Dahası o mekanda bulunan Dolambaçlı Halka denilen bir hızlı tren misali bir alettin bir köşesinin belli aralıklarla ölümsüzlük çevrenin bir miktar dışına çıktığını ve tam o sırada onu vuracaklarını, Jerry'nin ise onu trene bindirmelerini söylerler. Dahası ilkin bunu istemese de maymun iştahlı olan Jerry'miz bir şekilde Rick'le Dolambaçlı Halka'ya biner. Lakin bindikten sonra Rick'in evlilikleriyle ilgili sözlerinden yumuşar ve tam hedef noktasındayken Rick'i uyararak onu kurtarır. Burada yaşanan arbede sonucu halka raydan çıkar ve ormana varırlar.

Rick, Jerry hem ders verip hem ondan istifade ederek bir hayvanı avlayıp kayınpeder ve damat bir uzay yolcu gemisine varırlar. Rick'in sibernetik eklem sahibi olması dolayısıyla tehdit olarak görülür, lakin havaalanının herkese bilet politikası gereği onu uyuştururlar ve böylece kabul olunur. Gemide Jerry Rick'in bu mallaşmış tavrından istifade ederken onu Dolambaçlı Halka'da öldürme planı yapan adam karşısında belirir. Jerry'nin beyhude çabasına rağmen adam Rick'i vuracağı sırada solucan deliğine girerler. Dahası bu sırada Rick'e enjekte edilen sinaptik nemlendiricinin etkisi geçer ve herkes kozmik bir ilahlaştırma etkisi halinde iken Rick silahı ele geçirip adamı vurur.

Diğer yandan arka planda Beth ve Morty Summer'ın ergen halleriyle uğraşırlar.

Yöneten: Juan Meza-León
Yazan: Ryan Ridley
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle