1 mesaj
 71
26 Temmuz 2015'te başlayan ve 4 Ekim'inde gösterimi tamamlanan Rick and Morty'nin 2. sezon hakkında burada yazın.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1733
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 777
Resim
Evlilik Terapisi (Big Trouble in Little Sanchez)İzleyin:

Kahvaltıda Summer ve Morty okullarındaki bir vampir vakasından bahsederken yine Summer faili bulması için Rick'in ergen bedenine dönüşüp okula gelip gelemeyeceğini sorar. Lakin Rick her zamanki tavrıyla alaylı bir şekilde bunu reddeder. Dahası Beth ve Jerry'nin evlilikleri için onları uzaydaki bir evlilik terapisine götürmek kararı alır ve alelacele götürür. Sonrasında sabahki kararından vazgeçmiş olacak kendisini bir ergen bedenine sahip klona aktararak okula vampiri avlamağa gider. Vampir olan beden öğretmenini avlamışlardır. Lakin okuldaki herkes Minik Rick'i severken ve torunları da bundan istifade ediyorken bu bedende biraz daha kalmaya kadar verir. Lakin git gide şuuraltı bir ıstırap içine girer; Summer bunu fark edip onu ikna etmeğe çalışır. Partiden partiye koşan Minik Rick'in bu ıstırabı daha belirgin olunca Morty de işe dahil olur.

Evlilik terapisinde ise program gereği fertlerin eşleriyle ilgili şuurlarında düşündükleri cismi meydana getiren bir makine kullanılır. Jerry Beth için otoriter, sert, canavar gibi bir yaratık tasavvur ederken Beth ise Jerry'i bir solucan gibi sörmektedir. Programın ilerleyen safhalarında diğer çiftlerin oluşturdukları tasavvurlar birbirilerini yok ederken Beth ve Jerry'ninkiler birbirileriyle işbirliği yaparak ortalığı dağılır. Dahası Beth'in tasavvuru onu esir edip daha fazla solucan Jerry elde etmek ister. Jerry ise Beth'e yanıldığını göstermek için savaşmağa gelir. Neticede birbirilerinin kıymetini daha iyi anlarlar.

Yöneten: Alex Rubens
Yazan: Bryan Newton
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle