1 mesaj
 1248
Cevapla
#1 ·
Mesajlar: 4
Kayıt: 14 Tem 2023, 20.50
Ad Soyad: Meral SEZER
Cinsiyet: Bayan
Konum: Ereğli
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldecom
Beğenildi : 1
Herkese Merhaba.
Wendy Walker'ın kaleme aldığı Yabancı Yayınları'ndan çıkan Sakın Peşimden Gelme kitabının yorumuyla geldim.

Yaşadıkları kötü bir olay neticesinde aile ilişkilerinde çatlaklar meydana gelen Molly ve ailesi oldukça zor zamanlardan geçmektedir. Bu zor günlerde bir de Molly'nin bir anda ortadan kaybolması olayları daha da çetrefilli bir hale getirir. Ancak ortaya çıkan bir şahit, Molly'nin kızı Nicole'ü annesini aramaya teşvik eder. Bu arayış farklı yalanları ortaya çıkaracağı gibi farklı sürprizleri de beraberinde getirir.

Yazardan okuduğum ilk kitaptı. Kitabın ilk sayfaları biraz yavaş ilerlediği için ara ara sıkılmama neden olsa da olaylar ilerledikçe bu durum ortadan kalkıyor ve yerini heyecanlı ve kendinizi tahmin etmekten alıkoyamayacağınız olayların girdabına çekiyor. Ters köşelerin olması kitabı sevmemin başka bir nedeni oldu tabii ki. Gizemler bir bir çözüldükçe okuması da daha bir keyifli oluyor elbette. Aile bağlarına ilişkin mesajlar içeren bu kitaba türü sevenler şans vermeli bence.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle