Gelin tanış olalım.
Cevapla
#1 ·
Mesajlar: 1
Kayıt: 29 Mar 2023, 16.17
Ad Soyad: berk karaca
Cinsiyet: Bay
Konum: İstanbul
Profil: Doğrulanmadı
Beğenildi : 2
herkese selamlar. gibi 3. sezon 5. bölümün 15. dakikası civarında bölümden sıkıldığımı fark etmeme rağmen diğer izlediğim bölümlerdeki tecrübelerime dayanarak biraz zaman geçtikten sonra gülmekten kopacağımı düşünerek izlemeye devam ettim. bir 5 dakika daha izledikten sonra pek beğenmedim ve yorumları okumaya karar verdim. şimdi bana ne alaka niye bunları yazdın demeyin, çünkü bu siteyi de o bölümle ilgili yorumlara bakarken fark ettim. sitede biraz gezdikten sonra hoşuma gideceğini ve üye olmam gerektiğini anladım. obelde forumla tanışma hikayem böyle. biraz da kendimden bahsedecek olursam: 21 yaşındayım, hukuk fakültesi 2. sınıfta okuyorum. entelektüalite ile ilgileniyorum ve ileride ki yaşam gayelerimden birisi de entelektüel olabilmek. umarım bu amacımı gerçekleştiririm. forumda daha çok paylaşımları okuyacağımı düşünüyorum. belki ilerleyen zamanlarda bende paylaşımda bulanabilirim. herkese sağlık mutluluk ve hayatta bol şans diliyorum..
Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle
Kullanıcı avatarı
#2 ·
Mesajlar: 1727
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 810
Beğenildi : 773
Berk Bey, beldemize hoş geldiniz. Dilerim ki burada güzel zamanlar geçiririz. Ana sayfa kısmında genel olarak sinema & dizi yazıları ağırlıklı, forumda da bununla alakalı koca bir kategori var ama istediğim düzeyde iştirak olmuyordu, dilerim ki bu zamanla olur. Asıl gaye kuru paylaşımdan ziyade hep birlikte iştirak ederek kıymeti ortaya çıkarmaktır.

Malum Gibi'nin 4. sezonu yakında başlıyor; inceleme/yorum yazıları mümkün olduğunca devam edecek. Yorumlar kısmında da buluşalım. Bu konuda tavsiyeleriniz var mı? Geçen sezon için bazıları hikayenin daha ön planda kaldığı ile alakalı tenkitlerde bulunmuştu.

Forumumuz ise görmüşsünüzdür, her zaman üst düzey seviye ve münakaşa sahası oluşturmağı gaye eder. Anlık bildirimleri etkinleştirmeği unutmayınız. :)

Teşekkürler.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular