1 mesaj
 729
O Belde Forumu hakkında problemlerin çözümü, neyi nasıl yapılır, yeni özellikler ve forum hakkında malumatlar
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1723
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 806
Beğenildi : 768
*** Bu özellik şu an aktif değil *** O Belde'de artık anlık (push) bildirimleri kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Anlık bildirimler nedir, derseniz, kısaca telefonunuzdaki uygulamalardan veya sosyal medya uygulamalarından gelen bildirimleri örnek olarak gösterebilirim. Bu özellik bir müddettir mevcut olsa da bunu hususi olarak duyurmanın daha verimli olacağına kanaat getirdim.

Hem masaüstü (bilgisayarlar) ve mobil cihazlarınızda (telefonlar) anlık bildirimleri açabilirsiniz, lakin burada mobil cihazlar üzerinden anlatacağım ki esasında aynı ara yüze sahipler.



Bildirim ikonuna tıkladığınızda açılan bildirimler bölümünün en altında anlık bildirimlerin vaziyetini gösteren bir alan bulunur. Eğer kapalı ise parantez içindeki etkinleştir kısmına tıklayın/dokunun. Bunu ilk defa yapıyorsanız bildirimleri etkinleştirmek için bir onay kısmı karşınıza çıkabilir. Sonrasında hazırsınızdır.

Anlık bildirim ayarlarınızı kullanıcı kontrol panelinizde Bildirim tercihleri bölümünden veya yine bildirimler bölümünde en üstte bulunan ayarlara giden bağlantı ile ulaştığınız sayfada düzenleyip kaydedebilirsiniz. Her şey sizin kontrolünüzde, sürpriz yok.

Diğer yandan ana sayfa yazıları için de benzer ayar vardır, lakin bir karışıklık olmaması için ana sayfa kısmında sağ alt köşedeki kırmızı ikondan açabilir veya kapatabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle