Bana Senden Geliyor - Alper Yılmaz

 2 mesaj
 358
Cevapla
Avni
alper yılmaz
#1 ·
Mesajlar: 6
Kayıt: 19 Mar 2022, 18.59
Ad Soyad: alper yılmaz
Cinsiyet: Bay
Konum: Denizli
Profil: Doğrulanmadı
İrtibat:
Şiir bana senden geliyor
Yaklaşıyorken heyecanlarım
Sana karşı tüm umutlarım
Şiir bana senden geliyor
Şiir bana senden geliyor
Olanca efsunuyla
Bütün yalınlığıyla
Şiir bana senden geliyor
Şiir bana senden geliyor
Sende ki her şeyle beraber
Yalnız o derin keder
Şiir bana senden geliyor

Alper Yılmaz
Beldemize daha yakın olmak için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilTamam
Kullanıcı avatarı
halilesen
Halil ESEN

Doğrulanmış
Bu profil, orijinal olup gerçek bir kimseyi temsil etmektedir.
#2 ·
Mesajlar: 1400
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
İrtibat:
Bunu hep söylüyorum, belki diğer yorumlarımı okuyorsanız bunu söylemem can sıkıcı hale gelmiş olabilir. Lakin şiiri konuşuyormuş gibi yazmak, bundan da öte ancak söylendiği zaman tesir gösterecek ifade şekilleriyle kullanmak onu bayağı bir merhaleye indiriyor.

Bu sebeple şahsen tutunmama mani oluyor. Sanki hemen tüketilip geçilecek gibi de bir zan veriyor. Elbette bunlar benim fikirlerim kimisi için farklı olabilir.

Tekrar etmem lazım gelirse sanki ağdalı bir sesle bir şarkı gibi veya o bazı kimselerin alttan font müziğiyle okuyup geçtikleri, lakin benim denk geldiğimde 3 sn beklemeden kapattığım, seslendirmelere benziyor. Onlar da bazı mısraları tekrar ediyorlar galiba.

Elbette kaleminize sağlık, şiiriniz daim olsun, sizden daha güzel şiirler beklemek isterim, tabii bir de foruma iştirakinizi. Böylece hep birlikte şiirimizi geliştirebiliriz.
Cevapla
Paylaş:
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Son mesaj