1 mesaj
 1423
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1723
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 806
Beğenildi : 768
Sosyal medya sitelerinden alışık olduğumuz hashtag'ları (veya basitçe Türkçesiyle etiketleri) aynı mantık ve pratikle artık forumumuzda kullanabileceğiz.

Bu benim şahsen geliştirdiğim ve basit ama etkili bir çözüm sunan bir uygulama. Yaptığı şey etiketlediğiniz metni forum gönderilerinde arama yapmak. Zira alıştığımız sosyal medya sitelerinin de yaptığı şey teoride budur.

Hashtag nasıl kullanılır?

Resim

Tam editörde iken (başlık açarken çıkan sayfa ile başlıklardaki Cevapla butonu veya hızlı cevapta ikonu ile gidilen sayfa) metninizi seçip BBCode butonlarından # ikonuna tıklayın veya # ikonuna tıkladıktan sonra metni yazın.

Resim

Mesaj gönderildiğinde ise klasik #etiket görünümü ortaya çıkar. Misal: #Peyami Safa

Nelere dikkat edilmeli?

Evvela bunun mesajınızı veya yazdıklarını ön plana çıkartacak bir şey olmadığını, asıl mantığın etiketlenen kelimeleri içeren mesajları bulmak, daha doğrusu bununla alakalı mesajlara/gönderilere işaret etmek için kolaylık olduğunu unutmayın. Yani bunu illa kullanacağım, diye bir şey yok ve abartarak hezeyan bir görünüm ortaya çıkarmak istenilmeyecek bir şeydir.

Yeni özelliğimiz hayırlı olsun, dilerim faydalı olur. Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi de bekliyorum.

İyi forumlar dilerim.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle