2 mesaj
 853
Cevapla
#1 ·
Mesajlar: 1
Kayıt: 18 Eyl 2022, 21.53
Ad Soyad: Mehmet Akın
Cinsiyet: Bay
Konum: Amasya
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldecom
Resim

Güvenlik Kamerası Kurulumu İle Alakalı İpuçları
  • Kamera sistemleri kesinlikle bir kayıt cihazına bağlanmalıdır.
  • Kameraların yerleştirileceği alan üzerine açılan delikler kesinlikle kontrol edilmeli ve ölçülmelidir.
  • Kurulum işlemi gerçekleştirilirken kamera açıları kamera yerleştirilmesi esnasında sürekli olarak kontrol edilmelidir.
  • Kameralar yerleştirilmeden önce yapılan hesaplamalar da hatalar yapılmış olabilir. Bu nedenle kameralar yerleştirildikten sonra kör nokta olup olmadığı kontrol edilmelidir.
  • Gelişen teknoloji ile birlikte güvenlik kamera sistemlerinde de akıllı telefonlar ile kontrol sağlamaktadır. Kurulum esnasında kamera görüntüleri akıllı telefon aracılığı ile sürekli olarak incelenmelidir.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
  • Güvenlik kamera sistemlerinin en çok odaklanması gereken noktaların çok iyi belirlenmesi gerekmektedir.
  • Yaşanan herhangi bir hırsızlık durumunda olayın çözümü için en önemli noktalar giriş ve çıkış noktalarıdır. Bu nedenle giriş ve çıkış noktalarını odaklanan kamera sayısı artırılmalıdır. Bu giriş çıkış noktalarını gören kameralarda aydınlatmaya çok dikkat edilmelidir. Kesinlikle kör nokta bulunmamalıdır.
  • Görüntülenecek olan tüm alan için kör noktaların tamamı ortadan kaldırılmış olmalıdır.
  • Kameraların tamamını kolay ulaşılabilir olmayacak yerlere yerleştirerek kameraların zarar görmesi veya kapatılması gibi problemlerin oluşmaması sağlanmalıdır.
  • Güvenlik kamera sistemlerinin en çok dikkat edilmesi gereken durumlarından biri olan aydınlatmanın çok iyi hesaplanıp kameraların bu aydınlatmaya göre yerleştirilmesi gerekmektedir.

Güvenlik Kamera Sistemleri Nasıl Seçilmelidir?

Güvenlik kamera sistemlerinde kesinlikle birinci öncelik fiyat olmamalıdır. Bu kamera sistemlerinin kalitesi ve size sunduğu hizmet her zaman fiyatın önünde olmalı ve kamera sistemi buna göre seçilmelidir. Kurmuş olduğunuz kamera sistemi kurulduktan sonra da size sürekli olarak hizmet verebilecek olan firmalarla çalışılmalıdır. Oluşturulan kaliteli sistem oluşturulma amacını yerine getiremez ise kurulan sistemin hiçbir anlamı kalmaz. Bu nedenle öncelik kalite olmalı ve sonrasında fiyat değerlendirmesi yapılmalıdır.

TFX Güvenlik Sistemleri
Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle
Kullanıcı avatarı
#2 ·
Mesajlar: 1727
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 810
Beğenildi : 773
Evvela spam olarak algılayıp onaylamayacaktım. Fakat içeriğinde faydalı olabileceği için de sadece onaylamakla kalmadım ve başlığa çeki düzen verdim. Daha iyi oldu.

Lakin benim internete bağlı ve daha mühimi tek sistem altında barınan kameralar hakkında hep endişem olmuştur. Yakın zamanlarda da büyük fiyaskolarla karşılaştık. Firmada çalışan bir insan bile güvenlik açığı oluşturuyor.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş: