1 mesaj
 967
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1727
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 810
Beğenildi : 773
Malumunuz ki Rusya ile Ukrayna arasında, daha çok Rusya'nın saldırısı sebebiyle oluşan bir harp mevcut.

Apple'ından Binace'sine, Kurumlardan hususi faaliyetlere kadar hemen her alanda Rus kimseler dışlanıyor, Rusya için hizmetler durduruluyor veya iptal ediliyor.

Lakin bu konu uzaktan bakıldığında hoşa giden bir tarafı olsa da kendinizi bir Rus yerine koyduğunuzda işin aslı daha çok ortaya çıkıyor. Amaç Rusları hükumetlerine karşı kışkırtmak gibi gözüküyor, lakin bu tam tersine de sebep olmaz mı? "Bak, demek ki hiçbir kıymetimiz yok dünya nezdinde!" falan demezler mi?

Bazılarının ABD hükumeti ortaya buraya demokrasi götürürken neden bu tür şeylerin yapılmadığını soruyor. ABD gibi -ki saydığımız veya sayacağımız şirketlerin, organizasyonların hemen hepsi ABD merkezlidir- büyük bir güç karşısında susmak en cazip geleni oluyor.

Diğer yandan yaşadığımız coğrafya sebebiyle bu tür şeylerin her an bizim de başımıza gelebileceğini de düşünmeden edemiyorum.

Elbette Rusya'nın yaptıklarını ve bu savaşı desteklemiyorum. Lakin konu derin ve çetin. Peki sizler ne dersiniz?
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle