En İyi Gibi Bölümleri

4 mesaj
 33228
Kullanıcı avatarı
halilesen
Halil ESEN

Doğrulanmış
Bu profil, orijinal olup gerçek bir kimseyi temsil etmektedir.
#1 ·
Ad Soyad: Halil ESEN
Profil: Doğrulandı
İrtibat:
Exxen'in gözde içeriklerinden biri olan Gibi, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi tarafından kaleme alınan başrollerinde ise yine Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç'ın yer aldığı bir dizidir.

Temelde bir süreci barındırsa da her bölümü farklı bir macerayı barındıran Gibi dizisi iki sezonu geride bırakırken üçüncü sezonuyla devam etmektedir. Bu başlıkta dizideki en iyi bölümleri seçiyoruz. Aşağıda tartışmalarla belirlenen Gibi'nin en iyi bölümlerinin listesine yer verdim.
  1. Sokak Röportajı [S2B4]
  2. İki İçi Dışı Bir Kişi [S2B6]
  3. Erasmusla Gelen Yamyam [S1B4]
  4. İkinci Yol [S1B7]
  5. Vücutçu Yalvaç [S2B1]
  6. Yanlış Mentor [S1B5]
  7. Yılmaz Bey Banyo [S1B11]
  8. Kokariç [S1B1]
  9. Kuki [S2B2]
  10. Badana [S1B8]
  11. Keskin Nişancı [S3B2]
  12. Vita Brevis [S2B10]
  13. Resimdeki Ünlü [S2B8]
  14. Gelin Başı [S2B7]
Listeyi sizin cevaplarınıza göre güncelleyeceğim. Listede yer alan veya almayan, sevdiğiniz ve listede olması gerektiğini düşündüğünüz bölümün neden bu listede olması gerektiğini veya hangi sırada olması lazim geldiğini anlatın.

Bu arada bu başlıktan ilham alan En İyi 10 Gibi Bölümü yazıma da mutlaka göz atın.
Düzenlendi (01 May 2022, 00.37)(2)
Beldemize daha yakın olmak için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilTamam
Kullanıcı avatarı
halilesen
Halil ESEN

Doğrulanmış
#2 ·
İrtibat:
Resim

2. Sezonun finali olan Vita Brevis'ın da bu listede olması gerektiğini düşünüyorum. Bölümde dar ağacının Roma'lı bir senatör tarafından buluşunu ve neredeyse kendi infazının vasıtası olmasını izlemekteyiz. Ayrıca absürt bir Roma Cumhuriyeti havasının olması da hoştu.

Bu bölümü listeye ekledim ve sıralamaları daha düzgün bir şekilde yaptım.
Kullanıcı avatarı
halilesen
Halil ESEN

Doğrulanmış
#3 ·
İrtibat:
Yukarıdaki Short vidyosunu (kaldırılmış) -birçok defa- seyrettikten sonra Badana bölümünün niçin bu listede olmadığını şaşkınlıkta sorguladım. Gerçekten etkili bir bölümdü ve arada kaynamaması icap ederdi. Diziyi tekrar seyrettiğimde bu bölümü daha dikkatle seyredeceğim.

Listeye 10. sırada girmesi daha doğru olacaktır. Vita Brevis bölümünü de bence bir aşağı kaydırmak gerekir.
Kullanıcı avatarı
halilesen
Halil ESEN

Doğrulanmış
#4 ·
İrtibat:
Nü Model bence listede diğerlerinin yanında sırıtıyordu. Bu sebeple listeyi bozmadan onun yerine 3. sezondan Keskin Nişancı bölümünü ekledim. Böylece 3. sezonun ilk bölümü listeye eklenmiş oldu. Dilerim ki sezonun diğer bölümleri için bu listenin zirvelerini konuşuruz.
Paylaş: