6 mesaj
 1455
Cevapla
#1 ·
Mesajlar: 5
Kayıt: 22 Kas 2021, 20.07
Ad Soyad: Furkan Şeker
Cinsiyet: Bay
Konum: İstanbul
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldecom
Beğenildi : 1
E-Spor;
Elektronik Spor olarak kayıtlara geçmiştir ve çoğu insanlara büyük başarılar sağlamıştır. Oyun oynayarak yapılan turnuvalardan sonra kazanılan cüz-i para miktarları insanları gittikçe e-spor'a teşvik ediyor..
Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle
#2 ·
Mesajlar: 17
Kayıt: 22 Kas 2021, 16.52
Ad Soyad: Zeynep Yılmaz
Cinsiyet: Bayan
Konum: İstanbul
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldecom
Beğendi : 15
Beğenildi : 5
Bence e spor dan para kazanılması harika. Çünkü herkesin alanı matematik, edebiyat vs. olmak zorunda değil. E spora ilgisi olan insanlarda var ve bundan para kazanmaları da çok mantıklı dediğim gibi herkesin ilgili alanı matematik, hukuk gibi meslekler olmak zorunda değil.
#3 ·
Mesajlar: 13
Kayıt: 21 Kas 2021, 20.17
Ad Soyad: Arda Sergen
Cinsiyet: Bay
Konum: Ankara
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldecom
Beğenildi : 6
Bence, genel olarak gerçek dünyada yeteneği olmayan kişilerin para kazanma yolu olarak adlandırılabilir. Oyunlarda elde ettikleri başarılara ve yeteneklerine laf söylemiyorum fakat genel olarak gerçek hayatta yeteneği olmayan insanlar e-spor sektöründe gibi hissediyorum.
Kullanıcı avatarı
#4 ·
Mesajlar: 1723
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 806
Beğenildi : 768
Yazılanlara katılmıyorum, çünkü harika bir doktor, bilgisayar tamircisi, mühendis, garson ve ticaret adamı pekala e-sporcu olabilir.
#5 ·
Mesajlar: 4
Kayıt: 22 Kas 2021, 19.35
Ad Soyad: Mehmet Arda Tekin
Cinsiyet: Bay
Konum: İstanbul
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldecom
Beğenildi : 1
ArdaSergen yazdı: 22 Kas 2021, 20.47 Bence, genel olarak gerçek dünyada yeteneği olmayan kişilerin para kazanma yolu olarak adlandırılabilir. Oyunlarda elde ettikleri başarılara ve yeteneklerine laf söylemiyorum fakat genel olarak gerçek hayatta yeteneği olmayan insanlar e-spor sektöründe gibi hissediyorum.
Buna kesinlikle katılmıyorum, gerçek hayatta başarıları olan insanlar da e-sporcu olabilir elbette.
#6 ·
Mesajlar: 9
Kayıt: 20 Eyl 2022, 10.48
Ad Soyad: Er On
Cinsiyet: Bay
Konum: Konya
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldecom
Beğendi : 13
Beğenildi : 7
Spor ve oyun terimlerini doğru kavramak gerekli. Her spor bir oyundur ama her oyun bir spor değildir. Örneğin satranç bir tahta oyunu mudur yoksa bir pasif spor mudur? Çok oyunculu temele dayanıyor olması, bireylerin kendi kabiliyetlerinin tek başına yetmiyor ve "takım oyunu" gerektiren oyun tarzlarının olması tek başına spor dememiz için yeterli olmayabilir. Ancak işin içine para girince dinamikler değişiyor; profesyonel oyuncular, bir pazar ortaya çıkıyor.
Öteyandan meslekler ile kıyas etmek de makul bir eylem olmaz. Bir bilgisayar mühendisi çok iyi buz pateni kayabilir, iyi bir okçu cerrah olabilir. Bunları icra etmek için gereken bilgi beceri edinimi, bizler için mihenk taşı görevini görür. İkdisadi düşünceyle ele alacak olursak, bir emek/zaman harcanıyor, bunun bir karşılığı olması gerekir. Bir futbolcunun bir cerrahtan çok kazanması benim için her ne kadar anlamsız gelse de gerçek olan budur. Bunun gibi, e-sporcular da yaptıkları işten para kazanabilirler -ki kazanıyorlar da. Benim düşüncelerim bunlardır.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular