Thunder Force İncelemesi

 1 mesaj
 918
Film, dizi, belgesel vs. inceleme, yorum ve analizleriniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1727
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 810
Beğenildi : 773


Thunder Force veya Türkçesiyle Yıldırım Gücü filmi, Ben Falcone tarafından yazılıp yönetilen 2021 yapımı bir Netflix filmidir.

Başrollerinde Melissa McCarthy, Octavia Spencer, Jason Bateman, Bobby Cannavale, Pom Klementieff, Melissa Leo ve Taylor Mosby isimlerinin yer aldığı Thunder Force filminin konusu şudur:

Dünyaya çarpan kozmik bir ışın bazı insanların süper güçlere sahip olmasını sağlamıştır. Lakin bu ayrıcalıklı insanlar kötülüğe meyilli olan, psikopatlardan oluşmaktadır. Halkın "Gaddarlar" olarak isimlendirdiği ve kanun kuvvetleri tarafından durdurulamayan bu kimseler korku salmakta ve yasadışı işler yapmaktadır. Ailesini Gaddarların çarpışmasında kaybeden Emily intikam almağa ve onları durdurmağa yemin eder ve hayatını buna adar. Dahası yıllar sonra bunu başarır. Onun okuldayken en yakın arkadaşı olan Lydia, aralarının bozulması ile senelerce görüşemediği dostuna kavuşmak ister ve onun yanına, CEO'su olduğu şirketine gider. Lakin merakı sebebiyle işler ters gider ve Emily'nin kendisi için hazırladığı dozların birinin yanlışlıkla kendisine enjekte edilmesine sebep olur. Artık geri dönüşün olmadığı bu hadiseden sonra Gaddarlar ile mücadele etmek için her ikisi de bir süper kahramana dönüşmek zorundadır.

Devamını okuyun: https://halilsn.com/sinema/thunder-force/

Vidyom hoşunuza gittiyse beğenip paylaşmağı düşünebilirsiniz, ayrıca abone değilseniz kanalıma abone olursanız çok memnun olurum.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle