1 mesaj
 838
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1727
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 810
Beğenildi : 773
Evvela söylemek lazımdır ki şehre ve şubeye göre fiyat farkının olabileceği ihtimali vardır. Bulunduğum yerde, yani Bursa'nın bir şehrinde, yeni hat almam lazım geldi ve sırayla hepsine gidip sordum.

Turkcell Hazır Kart Ücreti: ₺135,
Vadafon Hazır Kart Ücreti: ₺130,
Türk Telekom Hazır Kart Ücreti: ₺150 idi.

Bunlara sorduğumda tüm numaralar kullanılmış ve son bir senedir kapalı olan hatların numaraları idi. Daha sonra BimCell aklıma geldi. BimCell Hazır Kart ücreti ise ₺105 idi. Dahası seçmem için numara kartlarının bulunduğu kutuyu verdiklerinden tüm numaraların sırayla olduğunu gördüm ( 9980, 9979, 9978 gibi) ve içlerinden birini seçtim. Elbette tam bilemiyorum, fakat daha evvel kullanılmadıklarını varsaydım. Telefon numaraların bazı işlemler için önceden kullanılmamış olması ehemmiyet arz edebilir. Yukarıdaki diğer büyük operatörlerde sadece yeni faturalı hatlarda yeni numaralar verilmekteydi. BimCell'in Türk Telekom alt yapısında olduğunu unutmamak lazımdır. Hem daha ucuz ve daha sonrasında ücretsiz bir şekilde istediğiniz operatöre geçiş yapabilmektesiniz.

Bu başlığın yeni hat, özellikle hazır kart alacaklar için faydalı olmasını dilerim. Siz de bulunduğunuz yerde yeni alımlarınızdaki veya güncel vaziyetteki malumatlarınızı yazarsanız başlık daha faydalı bir hale gelebilir.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle