1 mesaj
 938
Film, dizi, belgesel vs. inceleme, yorum ve analizleriniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1734
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 776


Monster, yani Türkçe ismiyle Canavar Harmon filmi, Anthony Mandler tarafından yönetilen ve başrollerinde Kelvin Harrison Jr., Jennifer Hudson, Jeffrey Wright, Jennifer Ehle ve Tim Blake Nelson isimlerinin yer aldığı suç/dram temalı bir Netflix filmidir.

Canavar Harmon filminin konusu, dahil olmadığı ve cinayetle sonuçlanan bir soygun suçuyla yargılanan on yedi yaşındaki Steve Harmon'un yargılanma sürecinin hikayesini anlatmaktadır. Harmon'un hürriyetini kazıp büyük hayaller biriktirdiği hayatına geri dönebilmesi için daha en başından bir canavar olarak takdim edildiği jüriye karşı masumiyetini ispat etmesi gerekmektedir.

Evvela filmin temel gayelerinden biri Amerika B. D. mahkemelerindeki acımasızlığı ve insanların, bir de zenci oldu mu, nasıl haksızlığa uğrayabileceğini ve adalet üzerine yapılan pazarlıkları göstermektir. Mesela "Suçu ispatlana kadar herkes masumdur" sözünün aksine, herkesin suçlu olarak görülmesi mevzuu da filmin değindiği konulardan biri.

Devamını okuyun: https://halilsn.com/sinema/monster-canavar-harmon/

Vidyom hoşunuza gittiyse beğenip paylaşmağı düşünebilirsiniz, ayrıca abone değilseniz kanalıma abone olursanız çok memnun olurum.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle