1 mesaj
 939
Film, dizi, belgesel vs. inceleme, yorum ve analizleriniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1734
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 776


Kaçak Yolcu filmi veya orijinal ismiyle Stowaway, Ryan Morrison ve Joe Penna tarafından yazılan ve yönetmenliğini yine Joe Penna'in yaptığı 2021 Alman yapımı Netflix filmidir.

Başrollerinde Anna Kendrick, Daniel Dae Kim, Toni Collette ve Shamier Anderson isimlerinin yer aldığı oyuncu kadrosuna sahip Kaçak Yolcu Netflix filminin konusu şudur: Mars vazifesi için yola çıkan üç kişilik ekip bir zaman sonra oksijen arıtıcıya kapatılmış ve yaralı halde bir adam bulurlar. Dahası arıtıcının tamir edilemez şekilde hasar alması ve yedeğinin olmaması ile oksiyen elde etmek için diğer kaynakların da tehlikeye girmesi ile Mars'a dört kişiyle varamayacaklarını anlarlar. Bu istenmeyen misafirin sebep olduğu kargaşa hayatta kalmak ümidiyle tüm çalışmaları heba olur. Lakin hayatta kalmak için yapılması gerekenler vardır. Film hakkında daha fazla spoiler vermeden incelememe geçiyorum.

Devamını okuyun: https://halilsn.com/sinema/stowaway-kacak-yolcu/

Vidyom hoşunuza gittiyse beğenip paylaşmağı düşünebilirsiniz, ayrıca abone değilseniz kanalıma abone olursanız çok memnun olurum.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle