Deadpool serisinin 3. filmi 24 Temmuz'da Türkiye'de vizyona girecek. Bilmeyenler için oldukça meşhur, görece komik veya eğlenceli, bir nevi anti süperkahraman filmdir. Şimdi uzun zamandır beklenen bu yeni filmi ile hayranların karşısına çıkıyor.
Normalde fevkalade dublajı vardır, öyle ki dublajlı izlemeyenlerin birçok şeyi kaçırdığı söylenir ve ben de çok beğenirim, fakat fragmanlarda gördüğüm ve önceki filmlerdeki tecrübelerime göre orijinal metne bağlı kalınmaması ve bazı diyalogların keyfi söylenmesi eserin varlığını bir nebze bozabiliyor; zaten takip edenler fragmandaki yemek sahnesinde bunu görmüşlerdir. Bu sebeple ve genel olarak izleme tercihim altyazılı olduğundan, öyle olacak...
Girmeden zamanım olursa önceki 2 filmi kısmen ezbere biliyor dahi olsam tekrar izlemeği düşünüyorum. Sponsorlu bir Apple linki bırakayım filmleri 4K HDR Dolby Atmos kalitesinde hem dublaj hem altyazılı bir şekilde kiralayabilir veya satın alabilirsiniz, Apple ürünlerinin yanı sıra Apple TV Android TV'lerde ve PC'de mevcuttur.
Deadpool • https://apple.co/4cW47WA
Deadpool 2 • https://apple.co/4cXxVlR
2'li uygun paket • https://apple.co/4cHGXUe
-
halilesenHalil ESENYönetici 11 Haz 2020, 16.22
1804 gönderi
808 beğeni
- Ad Soyad: Halil ESEN
- Profil: Doğrulandı
- X (namıdiğer Twitter): halilsncom
- Beğendi : 840
- Beğenildi : 808
Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli.
Şimdi değil
-
1804 gönderi
808 beğeni
Deadpool ve Wolverine filmine sinemada 2 defa gittim. İlkin normal salonda izlemiştim sonra bunu IMAX ile de izlemeliyim dedim. Büyük ihtimalle dijitalde de satın alacağım. Ben sevdim; bazılarının dediği gibi daha iyi olabilirdi ve bu haliyle de harika. Evet, altyazılı olarak gittim, duyduğuma göre dublajlısı bazı espirileri yanlış yönlendirmiş veya yorumlamış. Harika müzikleri ve hem maziye hem geleceği dokundurmalar vardı. 8/10 (IMDb puanı layığını veriyor)
-
1804 gönderi
808 beğeni
Biraz biraz sıkıldım ve tekrar sinemaya gittim, fakat seyredilecek düzgün bir film bulamayınca daha önce denemediğim Gold Class salonu tecrübe etmek hem de filmi bu defa dublajlı seyretmek için Deadpool & Wolverine filmine tekrar gittim. Dahası dublaja haksızlık ettiğimi fark ettim. İlla manayı değiştirecek çeviri farkları olsa da fevkalade idi. Aynı filmi 30 defa seyrettiğim olmuştur ama sinemada 3 defa seyretmek bir ilk. Memnunum. Bu arada Gold Class salonlar çok iyi; sadece deri koltuğun temizliğinden şüphe etmem ve salonla perdenin daha büyük olmasını istemem hariç.
-
1804 gönderi
808 beğeni
* başlığı "gidecek misiniz"den "seyrettiniz mi"ye döndürdüm artık böyle olması daha iyi olacaktır.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
-