Merhaba

2 mesaj
 746
Gelin tanış olalım.
#1 ·
Ad Soyad: İhsan Sabri
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldecom
Beğenildi : 2
Ben İhsan. Mühendisim. Sinemayı elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. Edebi eserlere de biraz ilgim var. Bazı iyi olduğunu düşündüğüm yönetmenleri takip ediyorum, Scorsese ve Coen kardeşler gibi. Boş zamanlarımda genellikle film izlerim ve nadiren de olsa kitap okurum. Bazı klasikleşmiş eserleri, özellikle de dünya klasiklerini ana dilinden okumaya çalışmak gibi bir fantezim var. Yaklaşık 5 yıldır bu tarz şeylerle uğraşıyorum. 1000'e yakın film izledim ve çoğunluğunun sanatsal bir yönü olduğunu düşünüyorum (bazılarını birkaç defa izledim, bazılarınıysa birkaç 10 defa). Son zamanlarda ben de sizin gibi Gibi'ye çok sardım. Onu da baştan sonra 3-4 defa izledim malesef. Umarım beynim bu durumdan memnundur. Şimdiden çok memnun oldum. Umarım bu toplulukla güzel bir muhabbet kurabilirim.
Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle
Kullanıcı avatarı
#2 ·
Ad Soyad: Halil ESEN
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 840
Beğenildi : 807
Merhaba İhsan Bey, öncelikle beldemize hoş geldiniz. Forumu sinema/dizi alanında da ileri seviye geliştirmek niyetindeydim hep sayımızın artmasından memnuniyet duyuyorum. Forumdaki Gibi bölümünü de aynı Rick and Morty bölümü gibi geliştirmeyi planlıyorum. Ana konuları oluşturmaya başladım. Bilmukabele iyi forumlar.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Paylaş: