1 mesaj
 647
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 14
Kayıt: 04 Oca 2024, 20.18
Ad Soyad: Yusuf
Cinsiyet: Bay
Konum: Sakarya
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldecom
Beğendi : 9
Beğenildi : 6
RİCK PRİME'NİN TEKLİFİ

Rick C-137, portal silahını icat etmeye çalışan sıradan bir bilim adamıdır. Karısı Diane ve kızı Beth ile mutlu bir hayat sürmektedir.

Bir gün, garajına başka bir boyuttan gelen Rick Prime adlı bir Rick gelir. Rick Prime, portal silahının sırrını paylaşmayı ve Rick C-137’i sonsuz paralel evrenlerde macera yaşamaya davet eder.
Rick C-137, bu teklifi reddeder. Çünkü yalnız ve duygusuz bir hayat sürmek istemez. Ailesine bağlı kalmak ister.

Rick Prime, bu reddedilişe çok kızar. Rick C-137’i tehdit ederek portaldan ayrılır. Ardından portaldan bir bomba fırlatır ve Rick C-137’in karısı ve kızını öldürür.

Resim

BUNUN ÜZERİNE;

Rick en başta depresyona ve daha sonrasında ise intikam arayışına girer bu yolda paralel evrenlerde ki Rickleri öldürmeye başlar ona karşı kazanamayacaklarını anlayıp Rick'le anlaşırlar böylece Citadel kurulur.

Resim

CİTADEL NEDİR?

Rickler ve Mortyler tarafından oluşturulan bir devlet yapısı denebilir.3.sezon 1. bölümde evil morty tarafından yok edilmiştir.

Resim

MERKEZİ SONLU EĞRİ NEDİR?

C-137 tarafından oluşturulan Rick'in en zekisi olduğu evrenleri diğerlerinden ayırmaktadır. Böylece portal tabancası sadece bu evrenler arasında yolculuk yapmaya yaracak şekilde ayarlanır.

Resim
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle