2 mesaj
 222
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1739
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 813
Beğenildi : 775
Resim

2013 senesinde yayımlanan birinci sezonu itibari ile bugüne kadar devam eden ve muhtemel gelecekte de uzun bir süre devam etmesi planlanan, şu ana kadar ise 6 sezonu yayımlanan Rick and Morty dizisinin nereden izlenebileceği ile alakalı bazı sorular mevcut. Bunlara cevaben bu konu açıldı.

Dünyada Rick ve Morty genel olarak HBO Max'te yayımlanır, lakin yeni ismiyle Max'in olmadığı memleketlerde Netflix ile anlaşmalıdır ve Netflix'te izlenebilir. HBO Max Türkiye'de faaliyette olmadığından Türkiye'de legal olarak Rick and Morty Netflix'ten izlenir. Yani Rick and Morty Netflix platformunda yayımlanıyor. (Netflix sayfası)

Ayrıca eğer İngilizceniz iyi ise dizinin yapım şirketinin sitesinde ücretsiz 7/24 maraton ile buradan Rick and Morty ücretsiz izleyebilirsiniz. İngilizce alt yazı da mevcut. Esasında bir ara buraya sarmıştım. Zaten birçok sahneyi ezbere bilince İngilizcem fazla iyi olmasa bile anlıyor gibiydim. :D

Belki malumunuzdur Max geçtiğimiz aylarda RTÜK'ten 10 yıllık lisans aldı. O geldiğinde Rick ve Morty Netflix ile devam mı edecek, yoksa Max mi devralacak merak konusu. En azından dizi üzerinde çalışan Türkiye kadrosunun korunmasını temenni ederim.

Son olarak bölümler için açılan ana konularda afiş altında o bölümün direkt olarak Netflix izleme bağlantısına da yer verdiğimizi belirtmek isterim.
Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle
Kullanıcı avatarı
#2 ·
Mesajlar: 1739
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 813
Beğenildi : 775
Konuyla alakalı YouTube kanalımızda şöyle bir vidyo hazırladım:

Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular