Gelin tanış olalım.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1
Kayıt: 30 Ara 2023, 02.28
Ad Soyad: Ceren Çelik
Cinsiyet: Bayan
Konum: Ankara
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldecom
Beğendi : 1
Beğenildi : 1
Bugünlerde her şeye haddinden fazla anlam yükleyen, kendinden kaçmak için başladığı okuma serüvenini artık yeterli bir kaçış olarak görmediğinden yazmaya başlayan yirmi yaşında genç bir kızım. Kolumda mutsuz bir karınca dövmem var, bazen gerçek karıncalar koluma çıkıp dövmemin üzerinde gezindiklerinde beni tavaf ettiklerini düşünüp gülümserim, karıncalarla aramda farklı bir bağ olduğuna inanırım. Sanırım bu da ilk cümlemi doğrular nitelikte oldu. Pek istikrarlı biri değilim, hayatımda bazen küçük motivasyon arayışlarına girerim, bu siteyi de yazmak için bir konu bulabilirim düşüncesiyle yaptığım öykü yarışması aramasıyla buldum. Hikayeni paylaşabilmek için en az on girdi sunman gereken bu site diğer seçenekler arasında en uğraştırıcısı gibi gözükse de iyi bir motivasyon olabileceğini düşündüm ve kendimi bu kısa tanıtımı nasıl sonlandıracağımı düşünürken buldum. :)

Herkese merhaba, umarım üretken kalmama vesile olursun O Belde ♥
Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle
Kullanıcı avatarı
#2 ·
Mesajlar: 1733
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 777
Ceren Hanım, beldemize hoş geldiniz. Bu klasik karşılama cümlemden sonra yine klasik bir cümleyle, dilerim ki burada mutlu, faydalı ve güzel zamanlar geçirirsiniz. O Belde bazen hayattan ve sosyal medyanın aceleciliğinden ve hiçliğinden, saçmalığından kaçış yeri olabilmekte. Dahası bizim sosyal medyamızdır. :)
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş: