2 mesaj
 454
2 Aralık 2013'de başlayan ve 14 Nisan 2014'te gösterimi tamamlanan Rick and Morty'nin 1. sezon hakkında burada yazın.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1733
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 777
Resim
Rick'siz Bir Şey Geliyorİzleyin:

Morty bilim fuarı için proje yapmak hususunda o sırada kendisine tereyağını uzatması için robot yapan Rick'ten yardım isterken masada tabletten oyun oynayan Jerry ise bunun baba-oğul işi olması gerektiğini söyler. Beth'in Morty'ye gizlice yolladığı bir mesajda ise babasının özgüvenini yerine getirmek için onunla çalışmasını istemesi üzerine babasıyla yapmağa karar verir. Summer'ı kendini babasının meşguliyeti sebebiyle Rick'in işe bırakması gerekmektedir.

Jerry bir klasik proje olarak güneş sisteminin bir modelini yapmak ister. Plüton için bir topu kullanmak isteyince Morty Plüton'un bir gezegen olmadığını söylemesi üzerine bir münakaşaya girerler. Jerry bunda ısrar eder, hatta NASA'yı arayıp kararın yanlış olduğunu ve buna katılmadığını, Plüton'un bir gezegen olduğunu söyler. Sonrasında bir uzay gemisine çekilirler ve Plüton'a varırlar, onları Plüton'un kralı karşılar. Jerry'i tebrik eder ve onu dünyadan bilim insanı diye tanıtıp Plüton'un bir gezegen olduğunu söylediği çeşitli program ve faaliyetlere katar.

Lakin işin aslını kralın oğlunun Morty'yi Plüton'un merkezindeki madenlere götürerek şirketlerce çıkartılarak onun depremlerle küçülmesine sebep olduğunu söylemesi ile biliriz. Jerry'nin ilgiden başı dönmesine rağmen bunu anlaması zaman alacaktır.

Rick ise Summer'ı işe bırakır, lakin işvereninin bir şeytan olduğunu fark etmesi ile onu hedef alır. Sattığı eşyalar parayla değildir, lakin bir bedeli vardır. Misal Rick'e bir teleskop vermiştir, lakin kullansaydı aptal biri olacaktı. Rick bu eşyaların üzerinden lanetleri kaldıran bir alet geliştirir ve o dükkanın tam karşısına Lanet Arıtıcı Plus dükkanını açar. Neticede şeytanın işi bozulur. Summer patronunun tarafında ise de neticede şeytan şeytanlığını yapacaktır. Lakin Summer Rick'le bir olunca intikamı daha acı olacaktır.

Yönetmen: John Rice
Yazar: Mike McMahan
Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle
Kullanıcı avatarı
#2 ·
Mesajlar: 1733
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 777
Bu bölümde Jerry'in kahvaltıda tabletten oynadığı oyunu dizinin stüdyosu gerçekten yapmış. Fakat hala yayında mı bilmiyorum, oynayan Jerry'ler var mı? İşte:



Bir şey fark ettiniz mi?
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular