10 Kasım 2019'da başlayan ve 31 Mayıs 2020'de gösterimi tamamlanan Rick and Morty'nin 4. sezon hakkında burada yazın.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1733
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 777
Resim
Pençe ve Kanat: Morty'nin Yeni Ev Hayvanıİzleyin:

Rick onunla macerayı çıkmasını isterken Morty'yi ikna etmek için ona ejderha almak sözü vermiştir. Lakin sonrasında Rick bunu umursamayınca Morty inat dolu ısrarı sonucunda arzusuna kavuşur. Bu sırada Jerry odasında beliren konuşan bir kediyi araştırmaktadır; Rick'le alakasının olmadığını öğrenince geri dönüp kedinin neden konuşabildiğini anlamağa çalışır. Lakin biliyorsunuz Jerry'nin kolay manipüle olan biridir ve kedi ondan Florida'ya iki birinci sınıf uçak bileti almasını ister.

Morty'yle havada süzülüp bahçedeki inine geri dönen ejderha soluğuyla salonun zemininden alev fışkıran bir delik açınca Rick ölüm planını devreye koyar. Lakin onu alt ettiği sırada ejderhanın hazinesindeki daha çok manevi değeri olan eşyalar dikkatini çeker ve sonrasında ejderhayla arasında bir muhabbet gelişir. Dahası o kadar ileri diğer ki kendiliğinden bir ruh bağı kurulur. Onları bu vaziyette bulan Morty kontratı yırtar ve ejderhaların büyücüsü iadenin olduğunu söyleyerek gelir. Vaziyeti öğrenince onu alıp gider; Summer, Rick ve Morty de peşinden onu kurtarmağa gider, çünkü ruh bağı yapıldığı için ejderhaya yapılan işkence ve idam kendisine de uygulanmış gibi olacaktır. Lakin bir isyan başlatarak olayı çözeceklerdir.

Bu sırada Florida'da Jerry ile konuşan kedimiz vakit geçirirken kedi onu satar. Bunun üzerine bulunduğu bir gemide fazla konuştuğu için denize atılan kedi yüzerek gurubu seyreden Jerry'nin yanına gelir. Geri dönmek için defalarda attığı mesajlar sonucu Rick onu almağa gelir. Dönerlerken Rick ıssız bir yerde gemiyi indirir ve kediyi hapsederek beyin taraması yapar. Dahası seyrettikleri hatıralar o kadar dehşet vericidir ki çıldırırlar.

Burada tam Jerry'lik olan bir şey var; Jerry kedi hakkında gerçeği öğrendikten sonra "Evimdeydi, ailemin fotoğraflarının olduğu yerde." der. Lakin fotoğrafı geçin ailesi o evdeydi zaten. :D

Yöneten: Anthony Chun
Yazan: Jeff Loveness
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle