1 mesaj
 171
1 Nisan 2017'de başlayan ve 1 Ekim'inde gösterimi tamamlanan Rick and Morty'nin 3. sezon hakkında burada yazın.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1733
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 777
Resim
Rickçuryalı Mortadayİzleyin:

Beyaz Saray dehlizlerinden biri olan Kennedy Seks Tünelleri'nde bir yaratığın ortaya sıkması üzerine Rick'le Morty'ye başvurulur. Buluşma sırasında Başkan'dan bir öz çekim isteyen Morty reddedilir. Dostlarımız işe koyulurlar, lakin kendilerine Hayalet Avcıları gibi davranılması ve böyle zırt pırt her basit şeyde aranmaları canlarını sıkar ve vazgeçip Minecraft oynamaya geri dönerler. Tabii bunun Başkan'a rapor edilmesi sonucunda heyet tartışır ve Beyaz Saray ile Rİck ve Morty arasında işler kızışarak gerilir. Dahası vaziyetten rahatsız olan Rick ve Morty ABD adına bazı büyük anlaşmalar gerçekleştirince iş daha da yokuşa çıkar; çünkü malum olduğu üzere esasında büyük bir rakip de olurlar. Haklarında arama kararı vardır ve onlar hiç ummadıkları bir yerde, Oval Ofis'te bulunurlar. Rİck ısrarla Başkan'ın Morty ile öz çekim yapması gerektiğini söyler. Morty artık bir manasının olmadığını söylese de iş Rİck için artık inada binmiştir. Dahası bizler aksiyon dolu ve bizleri zevkten döndüren bir kapışma izleriz.

Bu sırada Beth bir iç çekişme yaşamaktadır. Hatırlarsanız evvelki bölümde Rİck onu klonlama teklifinde bulunmuştu, böylece kendisi maceralara koşacakken klon Beth evde olacaktı. Beth, kendisinin klon olduğundan şüphelenir; Rick'e sorduğunda klon olmadığını söyler ama bilirsiniz, bir klona da böyle söylenir.

Bu bölüm sonunda Jerry ile Beth barışır, artık ilişkileri birinci sezondaki gibi ama daha iyi bir şekilde olacağı ümidiyle devam eder.

Yöneten: Anthony Chun
Yazan: Dan Harmon
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle