1 mesaj
 1327
O Belde Forumu hakkında problemlerin çözümü, neyi nasıl yapılır, yeni özellikler ve forum hakkında malumatlar
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1723
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 806
Beğenildi : 768
Bu kurallar başlıklara verilen cevapları kapsamaktadır. Bu kaidelerin gayesi düzensizliğe ve gereksiz yer kaplanmasına mani olmaktır. Bu kurallara mükerrer bir şekilde aykırı hareket eden üyelere mesajlarının süresiz onaya tabi tutulması gibi yaptırımlar uygulanır.
  • Başlıklarda ilk mesaj tamamen alıntılayarak cevap verilmemeli. Eğer gerekiyorsa sadece işaret edilen yer alıntı edilmeli. (misal)
  • Eğer son mesaja cevap veriyorsanız onu alıntılamanıza gerek yok. Yine işaret edilen yerin istenildiğinde vurgulanması hariçtir.
  • Birden fazla veya biriken mesajlara cevap vermek için her birini alıntılayarak ayrı mesajlar halinde cevap vermek uygun değil. Tümüne tek bir mesajda alıntılanarak cevap verilebilir. (misal) Bunu bir mesajı alıntılayarak cevap verdikten sonra editör sayfasının altında "başlık incelemesi" adı altında gösterilen diğer mesajları da hızlıca alıntılayabilirsiniz.

    Eğer alıntılamaz istemiyorsanız @halilesen şeklinde aynı mesajda cevap vereceklerinizden bahsedebilirsiniz. (misal) Bunu yapmak için @ işaretinden sonra muhatabın kullanıcı adını yazarken çıkan listede seçin. Bu aynı zamanda bahsettiğiniz kişiye ayrı olarak bildirim gönderilmesini sağlar.
  • Ayrıca burada hatırlatmak lazım gelebilir ki Forum Kurallarında da bahsedildiği üzere "senli benli", seviyeyi düşürecek tarzda hitapta bulunmak yasaktır. Yaşından, memleketinden veya cinsiyetinden ötürü bir ayrım gözetmeksizin herkesin aynı seviyede münakaşa etmeğe hakkı olduğunu savunuyoruz. Dahası buna mani olacak tüm yaklaşımları men etmeği kendimize gaye edinmiş bulunmaktayız.
Bu kurallar istisnasız tüm mensuplar için geçerlidir.

[bu başlık ve içerisi değerlendirilme aşamasındadır]
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle