1 Nisan 2017'de başlayan ve 1 Ekim'inde gösterimi tamamlanan Rick and Morty'nin 3. sezon hakkında burada yazın.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1733
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 777
Resim
Koruyucular 3: Dünya Yok Eden'in Dönüşüİzleyin:

Rick ve Morty Koruyuculardan bir yardım çağrısı alır. Rick görmezden gelmek isterken Morty mevzubahis Koruyucular olunca heyecanlıdır; çünkü onlar kahramandırlar. Lakin Rick'in aksi yönde ısrarı devam edince Morty, her 10 Rick ve Morty macerasında bir seçme hakkını kullanınca gitmek zorunda kalırlar. Oraya vardıklarında Rick'in onları pek umursamayıp alaya alması karşısında Morty'nin onlara karşı fazlaca hayranlık içinde olması ikilimizin arasını biraz açar. Üstelik bunu Koruyucular 2 zannederlerken bu 3.südür. Öncesinde Rick'e olan tavırlarından dolayı onu çağırmamışlardır. Bu sefer Dünya Yok Eden isimli düşmanın dönüşünde ona ihtiyaç duyup çağırmışlardır. O gece Rick bir içki içmek için bir portal açıp gider. Sabah olup uyanıldığında Rick toplantı salonun ortasında yarı çıplak ve katı dışkısını yapmış bir şekilde uyurken bulunur.

Olay yerine vardıklarında Dünya Yok Eden'in ve tüm ordusunun imha edilmiş olduğunu görürler. Şimdi ondan da güçlü bir tehdit ile karşı karşıya kaldıklarını düşünürler ki bu sırada tüm çıkışlar kapanır ve bir tuzağın içine düşerler. Tepeden dev bir ekran iner, dahası kayıt oynar; ekrandaki Rick'tir; sarhoştur ve aynı testere misali bir dizi oyun oynatır onlara. Bunlar adeta Morty'nin Koruyucular'ın gerçek yüzünü görmesi ve onların alelade tipler olduğunu kanıtlamağa yöneliktir. Bu eşleştirme, basket atma gibi basit oyunlar devam ettikçe Koruyucular birer birer imha olur. Sonunda ise büyükbabadan torununa hususi bir demeç izleriz. Dahası Rick ve Morty ise bundan paçayı Sarhoş Rick'in planladığı büyük bir parti ile kurtarırlar.

Bu arada evet, Koruyucular derken büyük ihtimalle Galaksinin Koruyucuları'na bir gönderme veya parodisi gibi bir şey.

Yöneten: Bryan Newton
Yazan: Sarah Carbiener & Erica Rosbe
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle