26 Temmuz 2015'te başlayan ve 4 Ekim'inde gösterimi tamamlanan Rick and Morty'nin 2. sezon hakkında burada yazın.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1733
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 777
Resim
Boyutlar Arası Kablo TV 2: Kışkırtıcı Kaderİzleyin:

Jerry, buzdolabındaki bir kutuyu Rick'in malzemelerinden biri olduğunu fark etmeden kullanınca bir uzay hastanesine kaldırılır. Doktorlar onunla ilgilenirken Rick bekleme salonundaki uyduyu kullanarak boyutlar arası kabloluya bağlanır. Eski model bir otomobille kapışan bir adamın olduğu yarışmadan göz çukuru fantezili bir reklama değil çeşitli boyutlar arası televizyona dalarız.

Diğer yandan Jerry uyanında doktorlar yanına gelir ve galaksinin en etkili sivil haklar lideri olan Shrimply Pibbles'e yardım ricasında bulunup onun kalbinin yerine Jerry'nin penisini koymak istediklerini söylerler. Jerry ilkin buna tepki gösterse de bilirsiniz, kolayca manipüle edilebilir. Sonra işler ciddileşince karısının olduğunu söyleyip onun onayını istemelerini sağlar. Beth bunu tabii olarak tepki gösterse de ona Jerry'nin pesinin yerine koyabilecekleri kataloğu görünce bir afallasa da sonrasında Jerry'nin istemiyorsa bunu yüksek sesle söylemesi gerektiğini söyler.

Jerry'yi penisini son defa kullanması için bir bilgisayar başına geçebilecekleri odaya götürürler. O ise bu sırada Shrimply Pibbles'e karşın bazı gizli gerçeklere ulaştığını düşündüren bilgilere erişir. Kendisini Shrimply Pibbles'in sevenlerine tanıttıkları sırada bu gerçekleri yani, aslında onun bir uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyler. Lakin beklentisi geri tepe, çünkü bu o uzaylılara göre normaldir ve onun yaşaması için gereklidir. Bu büyük bir spekülasyona sebep olup kalabalıktan gürültüler devam ettiği sıralarda bir doktor yeni bir sentetik kalple problemi çözeceklerini ve artık dünyalının penisine ihtiyaç duymadıklarını anlatır. Elbette Jerry'm,z bunu kaldıramaz, hem kendisinin bir pislik gibi görünmesini istemediği hem kendisine ihtiyaç duyulmasının hoşuna gidildiği için ameliyathaneyi basar ve penisini kullanmalarını ister. Bu sırada güvenlik gelir ve Jerry'yi vurarak delik deşik ederler. Neyse ki hala evrenin en iyi hastahanelerinden birindedirler.

Yöneten: Juan Meza-León
Yazan: Dan Guterman, Ryan Ridley & Justin Roiland
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle