1 mesaj
 74
26 Temmuz 2015'te başlayan ve 4 Ekim'inde gösterimi tamamlanan Rick and Morty'nin 2. sezon hakkında burada yazın.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1733
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 777
Resim
Schwifty'lenme Zamanıİzleyin:

Dünya atmosferine kocam büyük bir kayaya benzeyen bir kaya girer. Dahası bunun basıncıyla veya belerek olsa gerek, dünyanın dengesi bozulur. Dünya insanlarının dikkatini ziyadesiyle çektiğinde Rick de bunu fark eder ve olaya el atmak için yanına Morty'yi de alıp Pentagon'a gider. Kafa'nın istediği hit bir şarkı performansıdır. Tesadüf tüm popüler şarkıcılar bu yıkımda hayatlarını kaybedince iş Rick'e kalır. Lakin Rick kaçabilecekken bir nevi işin eğlencesindedir. Buna dayanamayan Morty portal tabancasını alıp kaçar.

Bu arada Morty zannedersem ilk defa portal tabancasını kullanıyordu. Birbirinden tuhaf boyutlarda süründükten sonra Kuş Adam'ın yanında hitap halinde bulur kendisini. Burada Kuşçu'nun Morty'ye "Sanki ölüyor gibisin, bunu engellemeye çalışıcam ama hiçbir şey için söz veremiyorum" demesi ise fevkalade. Ayrıca bu bölümde Başkan'ı da ilk defa görür ve daha sonra da göreceğimizin sinyallerini alırız.

Kafaların dikkati hep Rick ve Morty'de yani, çalınacak hit bir şarkı da iken diğer aile ferdinin de bulunduğu diğer insanlar onlara tanrı muamelesi yaparak onların tepkilerine göre adetler çıkarıp kendi dinlerini ilan ederler. Burada aynı zamanda dinleri anlamadan körü körüne kalabalığın seyrine katılan kimselere de eleştiri vardır.

Yönetmen: Tom Kauffman
Yazar: Wes Archer
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle