1 mesaj
 76
26 Temmuz 2015'te başlayan ve 4 Ekim'inde gösterimi tamamlanan Rick and Morty'nin 2. sezon hakkında burada yazın.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1733
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 777
Resim
Uzaylı Parazitlerİzleyin:

Bu bölümde ailemiz kafalarında sahte hatıralar oluşturarak sanki çok uzun zamandır tanınıyormuş algısı oluşturan uzaylı parazitlerle uğraşır. İşler öyle kızışır ki Rick'i infaz edecekleri sırada Morty'i bu parazitlerin hafızalara mutlu hatıralar soktuğunu ve hiçbir kötü hatırası bulunmayanların parazit olduğunu fark eder. Malum, ailemizin birbiri ile alakalı tonla kötü hatırası vardır.

Burada bence en dikkat çeken şeylerden biri Uykucu Gary'in Beth'in kocası, Jerry'nin de onların arkadaşları olduğuna inanmalarıdır. Böyle konularda Jerry'yi bilirsiniz; bölümde kendisinin parazit olduğunu düşünüyordu. Bir diğeri ise Bay Boklu Göt Deliği karakteridir; biz onu ilk defa görüyorduk. Tüm parazitler temizlendiğinde Beth ondan hiç kötü hatırası olmadığı için şüphelenir ve vurur. Lakin o parazite dönüşmeyip gerçekten vurup kanar.

Burada birkaç teori var; biri bu bölüm bizim bildiğimizden farklı bir boyutta geçiyor ve orada Bay Boklu Göt Deliği zaten vardır; bir diğeri ve yapımcılarında fısıldadığı üzere o başka bir türlü parazit ve hastahanedeki sahneyi o oluşturdu.

Yönetmen: Mike McMahan
Yazar: Juan Meza-León
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle