1 mesaj
 131
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1754
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 819
Beğenildi : 776
Resim

Rick and Morty'nin beşinci sezonundan sonra sarı bir portal açıp ortadan kaybolan Evil Morty'nin nereye gittiği ve şu an nerede olduğu bazıları tarafından merak konusu. Bunu mümkün olduğunca açıklamak ve tartışmak isterim.

Malum bölümden hatırlayacağımız üzere Rick'ler kendilerinin o evrenin en zekisi oldukları evrenleri sonsuz evrenlerden ayırmışlardı. Böylece tüm Morty'ler Rick'e katlanmak mecburiyetindeydi. Kötü Morty ise buna sonsuz eğri şeysiyle son vermek istiyordu. Dahası bunu başardı. Büyük bir kıyım yaptıktan sonra gemisine atladı ve tüm o ayrıştırılmış evrenlerin dışına çıkmıştı. Gemiyle evrenden evrene geçip onlardan çıkması ve sonunda saatiyle o DNA gibi birbirine sarmalanmış evren tasavvurlarının yok olması bunun göstergesiydi. Sonrasında bir portal açıyor ve gidiyor. Yani Rick'in olmadığı yahut o evrenin en zekisi olmadığı bir evrende veya o tür evrenlerde dolaşarak kendisine bir ev arıyor.

Burada portalın yeşil değil de sarı olmasını bazı teorilere göre şuna bağlayanlar var: Rick mavi tonlarında, Morty ise sarı tonlarında; ikisinin karışımı yeşili ortaya çıkartır; Rick'i bu karışımdan çıkarınca sadece sarı renk kalır. Asıl sebep bu mu bilinmiyor ama bir yerde mantıklı geliyor kulağa.

Kısaca Evil Morty nerede veya Kötü Morty nereye gitti gibi sorulara verilecek cevap, kendisine bir yuva arıyor, olacaktır. Dilerim ki bulmuştur. :D
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle