The Bear

 1 mesaj
 718
Cevapla
#1 ·
Mesajlar: 1
Kayıt: 18 Tem 2023, 11.42
Ad Soyad: İrem DEMİRER
Cinsiyet: Bayan
Konum: İzmir
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldecom
Eğer izleyecek bir dizi arıyorsanız ve gerçekçi mutfak-aşçılık ilişkilerini izlemeyi seviyorsanız, size bir önerim var. Komedi ve dram türlerinde 2 sezonluk bir dizi: The Bear. 2022 yılına ait FX yapımı olan 18 bölümlük bu diziye Disney+'tan da ulaşabilirsiniz.

Resim

Dizi, Michelin yıldızlı ünlü bir şef olan, Carmen Berzatto (Jeremy Alan White)'nın kardeşinin intiharından sonra, kendisine miras kalan Chicago'daki aile restoranını devralmak zorunda kalmasının ve restoranı geliştirme çabalarını gerçekçi bir üslupla bizlere gösteriyor. Carmen, değişime uyum sağlamak istemeyen restoran çalışanlarının itaatsizliği ve inatçılığı ile uğraşmak zorunda kalıyor. Carmen'in yaşadığı mental yorgunlukların yanısıra maddi sorunlar da onda anksiyeteye sebep oluyor.

Dizi tek mekan çekimi olmasa bile, tek mekan çekimi izlenimi veriyor. Bunun sebebi, olayların çoğunun restoran mutfağında geçiyor olması. Mutfakta yaşanan gerginlikleri izlerken,kendinizi dizinin içerisinde bulacak ve o yüksek tempoya istemsizce kendinizi kaptıracaksınız.

Diziyi daha önce izlemiş olanların yorumlarını da merakla bekliyorum.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle