1 mesaj
 1589
O Belde Forumu hakkında problemlerin çözümü, neyi nasıl yapılır, yeni özellikler ve forum hakkında malumatlar
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1733
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 816
Beğenildi : 777
Mobil cihazlarınıza O Belde bir uygulama olarak kurabileceğinizi biliyor muydunuz? Bir web uygulaması olarak herhangi bir uygulamadan çok daha hafif, güvenli ve zahmetsizdir. Üstelik uygulama mağazası veya harici bir indirme işlemi gerekmez.

Android cihazlara kurmak için "seçenekler > Uygulamayı Yükle" gibi bir yolla ve yine tarayıcınızın sunduğu imkanlar olmasının yanı sıra mutlaka görmüş olunacağı üzere sunduğumuz kestirme kurulum alanları bulunmakta.

Resim


Yükle butonuna tıklayıp sistem tarafından gelen bildiride de bunu tasdik ettiğinizde kurulum başlar ve çok kısa bir süre sonra uygulamalar listenizde O Belde yer alır.

Eğer Android sürümü ve tarayıcınız güncel olmasına rağmen desteklemiyorsa "Ana ekrana kısa yol ekle" gibi bir seçenek görebilirsiniz; bunu kullanın zira hemen hemen benzer bir tecrübe olacak.

İş iOS cihazlarına, yani iPhone'lara geldiği zaman biraz farklı yürüyor; çünkü Apple uzun bir zaman boyunca web uygulamalarına uzak kaldı. Lakin son zamanlarda arayı hızla kapatmağa çalışıyor. Yeni güncellemelerle daha fazla destek sağlıyor. Misal eskiden iOS'de anlık bildirim kullanılamaz iken şimdi 16.4 sonrasında iPhone kullanıcıları da bu nimetten istifade edebiliyor. Lakin müsterih olun yaptığım çalışmalarla tam optimize bir şekilde çalıştığını göreceksiniz. iPhone'unuza O Belde'yi kurmak için Safari'de herhangi bir sayfamızda bulunun (misal bu sayfa).

Resim

Sonrasında "paylaş" simgesine dokunun; açılan menüyü biraz aşağıya kaydırın ve "Ana Ekrana Ekle" seçeneğine dokunun; ardından "Ekle" diyerek devam edin. Anında uygulamalarınız arasında yer alacaktır.

Eğer iOS'de bunu daha evvel yaptıysanız ve açılışta O Belde logosu gözükmüyorsa onu silip işlemi tekrarlamanızı tavsiye ederim. Hala gözükmüyorsa iOS sürümünüz eskidir; problem değil.

İşte O Belde'yi telefonunuza kurmak bu kadar basit. Herhangi bir problemde veya varsa sorunuzda bu başlıkta yardımcı olunur. Dahası web uygulamamız hakkında yorum ve tavsiyelerinize de her zaman olduğu gibi açığız.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle