1 mesaj
 894
(!) Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevaplayamazsınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1727
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 810
Beğenildi : 773
[ Memleketimizde yaşanan felaket sebebiyle bu seneki kar festivali iptal edilmiştir. ]

Kendisi son senelerde memleketimize geç uğrasa da karın gelişi her zaman büyük bir coşkuyu beraberinde getirmiştir. Bir şiir gibi semadan inmesi ve ahengiyle başımızı döndürmesi fevkalade hadisedir. Bu sene de geçen sene yaptığımız gibi ama biraz daha ciddiye alarak kar festivalini başlatıyoruz; bunu bir şiir festivali gibi yapacağız.

Kar ile alakalı şiirinizi Şiir bölümünde bir alt bölüm olarak oluşturmuş bulunulan Kar Festivali bölümüne yeni başlık açarak paylaşın. En çok beğeni alan, hakkında en çok konuşulan şiiri bir ay başa sabitleyip hususi nişanlarla onurlandıracağız. Böylece o şiir daha fazla kuyucuya ulaşmış ve şöhret kazanmış olacak. Son katılım 5 Mart! Forum kuralları ile şiir paylaşım kuralları esastır.

Kar Festivali bölümünde yeni başlık açabilmeniz için Yeni Üye grubundan çıkmış olmalı, yani forumda on gönderiye/mesaja sahip olmalısınız. Eğer bu kriterleri karşılamıyorsanız foruma yapacağınız iştiraklerle kısa zamanda kıstasa ulaşmış bulunmanız pekala mümkündür. Bunun diğer foruma iştirak edebilir yahut festival için paylaşılmış şiirler üzerine fikir beyan edebilirsiniz. O bölümdeki şiirleri yorum yazmak için ise bir kısıtlama yoktur. Fakat herkes bir şiiriyle katılabilir.

Ayrıca sizlerden yalnızca paylaşım yapıp çekip gitmenizi değil, diğer paylaşımlara alaka göstermenizi ve o şiirler hakkında eleştiri ve münakaşada bulunmanızı istirham ederim ki hep birlikte en iyi şiiri belirleyelim. Mühim olan karın tadını şiirle çıkarmak.

İyi forumlar dilerim.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Kilitli
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle