Merhaba güzel üyeler. Ben kendi adımı söylemeyi sevmiyorum. Nereli ve yaşımı söyleyebilirim. 29 yaşındayım ve Kayseriliyim. Hjikâye ve tema yazma ona ek olarak şarkı yapma konularından hoşlanıyorum. Bu güzide topluluğa katılma sebebi, hikâyelerimi ve şiirlerimi sizlere sunmak ve güzel öneriler almak istiyorum.
Anime delisi olduğum için bazı konuları normal insanlar anlayamayacağı için şimdiden kusura bakmasın olur mu?
-
HinoChikara
Hi no Chikara - Mesajlar: 13
- Ad Soyad: Hi no Chikara
- Profil: Doğrulanmadı
- İrtibat:
Beldemize daha yakın olmak için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli.
Şimdi değil
-
halilesen
Halil ESEN
Doğrulanmış
Bu profil, orijinal olup gerçek bir kimseyi temsil etmektedir. - Mesajlar: 1408
- Ad Soyad: Halil ESEN
- Profil: Doğrulandı
- İrtibat:
Merhaba @HinoChikara Bey, beldemize hoş geldiniz. Çok fazla izlememiş olsam da ben de anime veya Japon olması gerekmez diğer çizgi yapımları severim. Dahası bu konuda da foruma bir şeyler yapabileceğinizi düşünüyorum. Memnun oldum, dilerim ki iyi vakit geçirirsiniz.
-
HinoChikara
- İrtibat:
Teşekkür ederim, bu alanlara merakım çok fazla. Umarım bu foruma güzel işlei sunacağıma inanıyorum.halilesen yazdı: ↑15 Oca 2023, 16.00 Merhaba @HinoChikara Bey, beldemize hoş geldiniz. Çok fazla izlememiş olsam da ben de anime veya Japon olması gerekmez diğer çizgi yapımları severim. Dahası bu konuda da foruma bir şeyler yapabileceğinizi düşünüyorum. Memnun oldum, dilerim ki iyi vakit geçirirsiniz.
-
Semram07
Semra Eroğlu - Mesajlar: 318
- Ad Soyad: Semra Eroğlu
- İrtibat:
Hoş gelmişsinizHinoChikara yazdı: ↑15 Oca 2023, 14.50 Merhaba güzel üyeler. Ben kendi adımı söylemeyi sevmiyorum. Nereli ve yaşımı söyleyebilirim. 29 yaşındayım ve Kayseriliyim. Hjikâye ve tema yazma ona ek olarak şarkı yapma konularından hoşlanıyorum. Bu güzide topluluğa katılma sebebi, hikâyelerimi ve şiirlerimi sizlere sunmak ve güzel öneriler almak istiyorum.
Anime delisi olduğum için bazı konuları normal insanlar anlayamayacağı için şimdiden kusura bakmasın olur mu?

-
HinoChikara
- İrtibat:
Teşekkür ederim hocam, forumları seviyorum.
-
HinoChikara
- İrtibat:
Sağ olasınız güzel insan. Bu güzide forumda aktif olmaya çalışacağım.
-