2 mesaj
 1229
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1727
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 810
Beğenildi : 773
Uzun zamandır aklımda olan bu işlevi bugün yapmağa karar verdim. Cumhuriyet Bayramı gibi resmi bayramlarımız ve Ramazan Bayramı gibi dini bayramlarımız, dahası bazı mühim tarihi vakaların anma günlerinde O Belde logosunun o günü yansıtacak şekilde düzenlenmiş halinin gösterilmesini sağladım. Bunun için başlangıç olarak aşağıdaki logoları kullandım.

o-belde-ozel-gun-logolari.jpg

Anlaşılacağı üzere resmi ve dini bayram ve bu mahiyetteki anma vakaları "e" yerine ay yıldız eklenmiş logo ile karşılanırken bazı anma ve yeni yıl gibi günler için de özel logolar yaptım.

Sizce bunlar nasıl, olmuş mu ve daha başka nasıl ve neler olabilir? Hangi günler eklenmeli? Bu henüz beta aşamasında diyebilirim; o yüzden halen üzerinde çalışılıyor ve uzun bir müddet çalışılacak. Fikirlerinizle bu gelişmeğe katkı sağlamaktan çekinmeyiniz. Bunların yazılan kod ile otomatik geleceğini hatırlatmak isterim. Bazı elim haberler neticesinde her seferinde bu değişikliği sağlamak mümkün değil.

Bu arada şunu söylemek isterim ki bunu yapmağı bana yapay zeka öğretti. Elbette kendim de araştırmalarla bulabilirdim. Lakin en başından itibaren gerekli kodu yapay zeka ile birlikte, onun yardımlarıyla yazdım. Tuhaf ve güzel bir tecrübe. :)
Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle
Kullanıcı avatarı
#2 ·
Mesajlar: 355
Kayıt: 30 Kas 2021, 13.34
Ad Soyad: Semra Eroğlu
Cinsiyet: Bayan
Konum: Antalya
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldecom
Beğendi : 325
Beğenildi : 150
Ulu önder Atamızın logosu olsun
15 Temmuz
23 nisan
19 mayıs
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular