2 mesaj
 1085
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1727
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 810
Beğenildi : 773
Bildiğiniz gibi Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısından beridir dünya üzerindeki hemen her şirket, her organizasyon Rusları dışlamakta, onları kovmakta ve itibar etmemektedir. Lakin bu hareketin asıl sebebi Rusları hükumetlerine karşı kışkırtmak olsa da ters tepip onların birliğine de hizmet edebilir.

Alexandr Tokarev ve Ivan Semkin tarafından Rusya'da yasaklı olan Instagram'ın tabiri caizse çakması yapıldı. Grustnogram isimli bu platform neredeyse birebir Instagram ile aynı, lakin bu site sadece bir tepki değil, aynı zamanda Rusların üzüntüsünü yansıtmakta.

Resim

Zira Grustnogram'a girdiğinizde Rusça "Üzgünler için sosyal ağ" ve hemen altında "üzüntünü paylaş, birlikte üzülün" yazmaktadır. Üstelik beğenme ifadesi olarak kırık bir kalp simgesi bulunmakta.

Elbette platform tutar ve büyürse moddosu da değişecektir. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Bizim de bu tarz alternatiflerimiz olmalı mı?
Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle
#2 ·
Mesajlar: 52
Kayıt: 25 Eki 2020, 21.58
Ad Soyad: Ceren E.
Cinsiyet: Bayan
Konum: Bursa
Profil: Doğrulanmadı
Beğendi : 313
Beğenildi : 24
Güzel fikir aslında. Dediğiniz gibi büyürse üzgün değil, mutlu olurlar. :)
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular