4 mesaj
 1002
Cevapla
#1 ·
Mesajlar: 2
Kayıt: 23 Kas 2021, 00.14
Ad Soyad: Alisa Rylskikh
Cinsiyet: Bayan
Konum: İstanbul
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldecom
Beğenildi : 1
Günlük hayatınızda olanları tesadüf olarak mı nitelendirirsiniz? Şu sıralar yaşadığım birkaç olay neticesinde hiçbir şeyin tesadüf olmadığını düşünmeye başladım. Birçok şeyin bizim evrene gönderdiğimiz enerji ile şekillendiğini düşünüyorum. Nitekim çekim yasası da diyebiliriz sanırım.
Evren’de olan canlı ve cansız varlıklar titreşim/frekans yayar. Enerjiden kastım budur.
Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle
Kullanıcı avatarı
#2 ·
Mesajlar: 282
Kayıt: 29 Kas 2020, 20.58
Ad Soyad: Muharrem DELİBAŞ
Cinsiyet: Bay
Konum: ANKARA
Profil: Doğrulandı
Beğendi : 326
Beğenildi : 284
Hayatımızdaki değişimlerin birçoğunda tesadüfün etkisi var, diye düşünürüm. Tesadüf, insanın aklında ya da emelinde olmayan bir görüntü, durum ya da olayın bir anda ortaya çıkmasıdır. Ancak bu tesadüfler filmlerdeki gibi bir kurgunun sonucu mudur, bilemem. Pozitif enerji iyiliği ve gelişmeyi sağlar; negatif enerji kütülüğü ve düşmanlığı körükler.
Kullanıcı avatarı
#3 ·
Mesajlar: 1727
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 810
Beğenildi : 773
Esasında bu tesadüfleri de bizim yapmış olduğumuz seçimler belirliyor. Şu yönden mi gitsem, yoksa öbüründen mi, şimdi mi çıksam, bir saat sonra mı? Ufacık şeylerin insanın hayatına ne denli büyük sirayetler verdiğini görmüş bulunmaktayım.

Bir de burada kaderciliğe ve kadere karşı bir tutumu vurgulayarak yanlış anlaşılan bir şeyi ifade etmek isterim ki kader yaşadığımı her şey değildir, bir yönden. Evet yollar var ama hangi yoldan gideceğimizi belirlediğimiz direksiyon bizim elimizde; elbette bunun başlangıcı ve sonucu var. Yolların girdiği yerler var, bunlar ise kaderdir. Aslında bu yol kaderdir. Diğer yandan kendi ana babamızı seçemememiz başlı başına büyük bir kader olayıdır ki bu bizim her şeyimizi etkiler.

Frekans ve enerjiye ise inanıyorum. Bunlar çevremize, eşyalarımıza sirayet ediyor ve illaki bizleri veya birilerini etkiliyor.
#4 ·
Mesajlar: 2
Kayıt: 23 Kas 2021, 00.14
Ad Soyad: Alisa Rylskikh
Cinsiyet: Bayan
Konum: İstanbul
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldecom
Beğenildi : 1
Değerli fikirleriniz için teşekkürler 🤗
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş: