Senin Adın (2016)

 1 mesaj
 874
Film, dizi, belgesel vs. inceleme, yorum ve analizleriniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1727
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 810
Beğenildi : 773
Uzun uzun yazmağa ve benzerlerini pek çok yerde bulabileceğiniz sözlere lüzum yok. Senin Adın anime filmini ne kadar çok beğendiğimi tarif etmek lazım gelirse diyorum ki zaman geçse ve unutsam; sonra daha adamakıllı bir şekilde tekrar seyretsem...

Zaman mefhumu benim her zaman dikkatimi geçen hayran ve merakla bırakan bir şey olmuştur; Senin Adın ile zaman ve aşkın, Yaradan'ın yaratmış bulunduğu bu iki büyük şeyin, bir arada ne kadar can yakıcı bir şekle büründüğünü belki tekrar zikrettim.

Hikayesi, kurgusu, karakterleri ve tahlilleri son derece başarılı ve daha da ileri, takdire şayan. Adeta o anın, bahsedilen zaman ve mekanın içinde imişiniz gibi hissettiriyor.

Belki uzun uzun anlatmak gerek, lakin sanki hissettiklerimin yanında çok cılız kalacağından yazmaktan itina ediyormuşum gibi geliyor.

Filmi aşağıdaki buton ile iTunes Store'dan 2,99 liraya kiralayabilir veya 4,99 liraya ömür boyu sahip olabilirsiniz. Şahsen, arşivimde kıymetli bir film olacak kalacak.

Resim

Sizler bu filmi, Senin Adın'ı nasıl tarif edersiniz? Her köşesine yayılmış olan duyguların zirveye ulaştığı an sizin için hangi sahne oldu? Çok fazla anime seyretmemiş biri olarak neleri tavsiye edersiniz? Bu başlıkta film hakkında konuşmağa devam edelim ve mevzuu biraz derinleştirelim. Sizi bilmem ama film, Japon kültürüne ve coğrafyasına karşı alakamı arttırdı.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle