1 mesaj
 1464
Forum kuralları
Sadece kulüp üyeleri yazabilir. Sinema Kulübümüze katılarak sizler de iştirak edebilirsiniz. Daha fazla bilgi edinin
Bir dahakine Tavşan Jojo filmi konuşulacak.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1727
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 810
Beğenildi : 773
İçimizdeki sinema sevgisini sadece göğsümüzde veya müstakil kalmaması için her hafta bir film üzerine teksif ederek hakkında fikirlerimizi beyan ediyor, tartışıyor, etkileşimde bulunuyoruz.

Filmler Pazar akşamı duyurulur, kulüp mensuplarından Cuma akşamına kadar haftanın filmini izlemeleri ve hakkında düşünmeleri tavsiye edilir. Dahası Cuma akşamı, en geç Cumartesi günü moderatörler tarafından film hakkında tartışmak üzere gerekli başlık açılarak film hakkında fikri cereyanımız başlar.

Kulübümüze üye olmak için KKP'nizdeki Gruplar sayfasında "Sinema Kulübü"nü işaretleyip seçilene katıl olarak gönderin ve sonraki sayfada istek yollamağı onaylayın. Başvurunuz grup liderlerinin onaylaması sonrası kabul edilecektir.

Kulübün üye listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca yeni mesajlarda haberdar olmak Buraya tıklayarak Sinema Kulübü forumuna abone olabilirsiniz.

Son olarak eğer film tavsiyeleriniz varsa bunları moderatörlerin birine özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz. Eğer kulübe üye değilseniz, başlıklarına mesaj yazamazsınız.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle