Invincible İncelemesi

 1 mesaj
 972
Film, dizi, belgesel vs. inceleme, yorum ve analizleriniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1723
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 806
Beğenildi : 768


Invincible dizisi veya Türkçe ismiyle Yenilmez, Robert Kirkman'ın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan bir Amazon Prime süper kahraman çizgi dizisidir.

Invincible dizisinin konusu, dünyanın en güçlü süper kahramanın oğlunun etrafında dönmektedir. Süper kahraman ve lakabı gibi yenilmez olmak yolunda babasının gölgesinde ilerler ve diğer yanda günlük hayatını devam ettirmeğe çalışır. Lakin bir hadise her şeyi alt üst edecektir.

İlk bölümde alelade bir süper kahraman çizgi dizisi imajı mevcut. Hatta "Dünyanın Koruyucuları" denilen takım, alenen DC'nin Adalet Takımı'nın çakması olduğunu görmekteyiz. Seyrededurur iken içten içe sitem etmiştim. Lakin bölümün sonunda koruyucuların dünyanın en güçlü süper "kahramanı" Omni-Man, yani Invincle'nin babası tarafından -tabiri caizce muazzam bir şekilde- öldürülmesi ile dizi bambaşka bir hal almaktadır. Dahası bu kısım, sonraki bölümlere büyük bir kefil olmaktadır.

Devamını okuyun: https://halilsn.com/dizi/invincible/

#AmazonPrime #Invincible

Vidyom hoşunuza gittiyse beğenip paylaşmağı düşünebilirsiniz, ayrıca abone değilseniz kanalıma abone olursanız çok memnun olurum.
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle