3 mesaj
 1278
Cevapla
#1 ·
Mesajlar: 26
Kayıt: 20 Mar 2021, 13.32
Ad Soyad: Lale Sanem Şekercioğlu
Cinsiyet: Bayan
Konum: İzmir
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldeweb
Beğendi : 3
Beğenildi : 15
Çok Sevgili Arkadaşlarım,
Bildiğiniz gibi bir süre önce Dutluk Dergi'de "Metroda Gidiyoruz" adlı küçürek öyküm yayınlanmıştı. Şimdi de "Kilit Taşı" adlı öyküm yayınlandı. Yine küçürek bir öykü fakat bu sefer metaforik değil. Ancak, bir hayli hüzünlü... Corona'nın ilk zamanları yazmıştım. İnsanın ruh hali, yazdıklarına yansıyor hemen.
4 dakikanızı ayırıp aşağıdaki linkten öykümü okursanız ve yorumlarsanız çok sevinirim.
https://dutlukdergi.com/kilit-tasi/
Ayrıca,
Çok kıymetli arkadaşım Seçkin Yıldırım ile birlikte yaptığımız ilk şarkımız "Sen Vazgeçme" Lale Sanem Şekercioğlu adlı YouTube kanalında dinlemenizi bekliyor. :) :) :) :)
https://www.youtube.com/channel/UCbhQGE ... AqGx19mQlg
Görüşmek üzere!
Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle
Kullanıcı avatarı
#2 ·
Mesajlar: 1727
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 810
Beğenildi : 773
Eğer bağlantı verdiğiniz sitenin yorumlarında sadece Facebook yorumları yapılmasaydı yorum yapacaktım, lakin buradan birkaç fikir beyan etmek isterim. Şahsen ben fazla hikaye okumasam da Özellikle Sait Faik'in Hişt Hişt hikayesi ile tanıdığım Çehov tarzı hikayeleri severim. Sizin hikayenizin de bu tarzda olması evvela dikkatimi celp etti. Diğer yandan -bence- daha kitabi bir yazı şekli kullansaydınız ve bazı mefhumları günlük halk ağzıyla değil de gerçekten yazının kudretiyle anlatmak üzerine gitseydiniz -benim için- daha etkili olabilirdi. Biraz da her şeyi yazmayıp bazı şeyleri okuyucuya bırakmak da lazımdır. Diğer yandan kullanımı yanlış olan bazı kelimelere takıldım; bunlardan birini daha iyi anlattığım şu yazımı okumanızı tavsiye ederim: Neden zarf, Sebep isimdir.

Şarkı için tebrik ederim. Benim de hayallerimden birisidir. Sözleri size ait.. fakat acaba Garageband ile mi yapıldı? Bunu Musiki forumunda yeni başlık açarak paylaşmanız burada daha payidar yapacaktır.

Hikayelerinizin O Belde mensupları tarafından kolaylıkla okunup yorumlanması için Hikaye forumunda da paylaşabilirsiniz.
#3 ·
Mesajlar: 26
Kayıt: 20 Mar 2021, 13.32
Ad Soyad: Lale Sanem Şekercioğlu
Cinsiyet: Bayan
Konum: İzmir
Profil: Doğrulanmadı
X (namıdiğer Twitter): obeldeweb
Beğendi : 3
Beğenildi : 15
@halilesen Halil Bey çok teşekkür ederim! Çalışmalarımı yorumlamanız beni mutlu etti. Aynı sitedeki diğer hikayemi de vaktiniz olursa okumanızı isterim.

Sizin bahsettiğiniz yazınızı da okudum. Haklısınız aslında, "neden" ve "sebep" kelimeleri kullanımında yanlışlık var. Ağız alışkanlığı, kalem alışkanlığı galiba. Bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım.

Şarkımızı beğenmenize de çok sevindim. 😊 Musiki forumunda paylaşacağım. Yalnız, sorunuzun cevabını inanın bilmiyorum. Bestesinin nasıl yapıldığına dair hiçbir fikrim yok. Sormadım da. 😄 Denk geldiğimizde sorarım.

Tekrar teşekkürler. İyi Pazarlar!
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Cevapla
Paylaş:

  • Benzer Konular