1 mesaj
 1116
O Belde Forumu hakkında problemlerin çözümü, neyi nasıl yapılır, yeni özellikler ve forum hakkında malumatlar
(!) Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevaplayamazsınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
#1 ·
Mesajlar: 1727
Kayıt: 11 Haz 2020, 16.22
Ad Soyad: Halil ESEN
Cinsiyet: Bay
Konum: Bursa
Profil: Doğrulandı
X (namıdiğer Twitter): halilsncom
Beğendi : 810
Beğenildi : 773
O Belde büyüdükçe forum hakkında başta sadece beni alakadar eden şeyler için umuma malumat vermek zarureti hissediyorum. Dahası hep dediğim gibi O Belde büyüdükçe benim olmaktan çıkıp hepimizin oluyor. Gerçekten de öyledir, O Belde kimdir, diye sorsalar buradaki insanlardır derim.

Bu işlerle alakası bulunmayanlar için açıklamak zor olabilir, fakat forum sitesinin sadece bir .com'lu alan adı değil, arkasında onun tüm dosyalarının, sisteminin bulunduğu bir sunucusu vardır. Hizmet aldığımız firma son zamanlarda çok değişti, kalitesi düştü. Birçok küçüklü büyüklü kesintiler olmaya başladı. Sadece benim değil, birçok kimsenin şikayetçi olduğunu görüyorum.

Yeterli kaynağı temin ettikten ve kiralanan sürenin bitimine yakın, daha iyi bir firmaya geçilerek keyfiyeti daha iyi olan bir hosting ile (sunucuda) iyi bir forum tecrübesi elde etmenizi sağlayacağım, İnşaallah.

O zamana kadar bu tür kesintilerde (sitenin çalışmama hali) genel olarak problemin benden kaynaklanmadığını bilmenizi istiyorum.

O Belde'ye duyurulur.
Alınan beğeniler 3
Forumda başlıklara cevap yazabilmek için kayıtlı ve giriş yapmış olmalısınız.
Kilitli
Paylaş:

  • Benzer Konular

Beldemize daha yakın olmak ve daha gelişmiş bir tecrübe için uygulamamızı kurun; herhangi bir uygulamadan çok daha hafif ve güvenli. Şimdi değilYükle