13 uygun sonuç bulundu

ArdaSergen · 22 Kas 2021, 21.00
Venom Zehirli Öfke 2
İzledim lakin beklediğim gibi değildi ilk Venom filminin devamından bunu beklemezdim bence filmin kötü olduğunu yönetmende biliyordu ve bu filmede yansımıştı bence.
ArdaSergen · 22 Kas 2021, 20.56
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Hakkında
Rockstar games GTA 5 ve RDR 2 gibi oyunlarla oyun grafiklerini ne kadar iyi yapabileceğini göstermesine rağmen bu oyunda çok başarısız olduğunu düşünüyorum bence sadece para tuzağı olarak düşünmüşler oyunu.
ArdaSergen · 22 Kas 2021, 20.47
E-Spor hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bence, genel olarak gerçek dünyada yeteneği olmayan kişilerin para kazanma yolu olarak adlandırılabilir. Oyunlarda elde ettikleri başarılara ve yeteneklerine laf söylemiyorum fakat genel olarak gerçek hayatta yeteneği olmayan insanlar e-spor sektöründe gibi hissediyorum.
ArdaSergen · 22 Kas 2021, 20.43
Yeni Koyu Temayı Değerlendirin
Ben daha akşamları veya geceleri telefonumu kullandığım için gayet güzel olmuş aynı zamanda göz problemleri olan biriside olarak gözümün fazla yorulmamasına yardımcı oluyor.
ArdaSergen · 22 Kas 2021, 20.40
İstanbul'da Kullanılan Martılar Hakkında
Bence güzel ve kullanışlılar gezmeyi daha kolay hale getirdiklerini söyleyebilirim sadece biraz daha ucuz olsa daha iyi olur bence.
ArdaSergen · 22 Kas 2021, 20.33
Meta ve Metaverse Hakkında
Metaverse için daha çok yolumuz olduğunu düşünmekteyim lakin kullanıcı bilgilerimiz ve özel hayatımıza suistimal edilmeyecekse geleceğimize katkılı olabileceğini düşünüyorum.
ArdaSergen · 22 Kas 2021, 20.31
Koronavirüs hakkında düşünceleriniz
@halilesen Bey, söylediklerinize katılmaktayım bu tür doğa olayları insanoğlunun geleceğe adapte olmasına yardımcı oluyor bencede aslında geleceğin deneme sürümü şeklinde adlandırabiliriz.
ArdaSergen · 22 Kas 2021, 20.25
Rüyalar
Ben de gördüğüm rüyaların hiç birinin gerçekleştiğine rast gelmedim ve bu tür şeylere de inanmıyorum ve genel olarak rüyalarımıda hatırlayan biri olmadığım için hiç dejavu yaşadığımı hatırlamıyorum.
ArdaSergen · 22 Kas 2021, 20.22
Koronavirüs hakkında düşünceleriniz
Pandemiler her yüzyıl kendini tekrar eden bir durum doğanın kendini temizlemesi gibi bir olay diyebiliriz.
ArdaSergen · 22 Kas 2021, 20.17
AirPods 3. Nesil
Bence bir önceki modelden bir farkı çok yok ama bu bildiğimiz Apple aynı ürünü yeniden önümüze sunmayı seviyorlar lakin yine de kulaklığınbaşarılı olduğunu söylemeliyim sesleri normalde olması gerkene yakın veriyorlar yani şarkıda olması gereken her şeyi olduğu gibi duyuyorsunuz ama yine de kulak içi kulaklık sevmeyenler olduğu gibi kulağına uymayan insanlar da var o yüzden kişiden kişiye fazlasıyla değişebilecek bir konu.
ArdaSergen · 22 Kas 2021, 20.10
Okul Forması
Bence gereklidir çünkü öğrenciler aidiyet duygusu sahip olmasına yardımcı olduğunu düşünüyorum.
ArdaSergen · 21 Kas 2021, 20.51
Hitler nasıl acımasız bir dikdatöre dönüştü?
Hitler'in faşist siyasi düşünceleri biliniyor ama yaptığım araştırmaların çoğunda sadece okuduğu Yahudi karşıtı gazetelerden bahsediliyor sizin bir bilginiz varsa ve benimle paylaşırsanız berhudar olurum.
ArdaSergen · 21 Kas 2021, 20.40
Netflix Arcane - Resmi Duyuru Fragmanı
Şahsen League of Legends oyununu aktif olarak olmasa da arada bir oynayan biri olarak çıkışını beklediğim bir filmdi. İzledikten sonrada hayal kırıklığına uğradığımı söylersem yalan olur. İlgisi olanların izlemesini tavsiye ederim.